Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Youtube videók

AIR2FRESH Antiviral Expert 40 SMART légtisztító: 7 védelmi elemmel, max 40 m2-ig

Mennyiségi kedvezmény
2 - 4 db vásárlásakor
89.910 Ft / db
5 db és afelett
79.920 Ft / db
Cikkszám: OG-A2F-OL-IUVW40AV
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag! (4)
Várható kiszállítás: 2023. október 02.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: Ingyenes
Fizetési és szállítási információk


 

Ajánlatkérés
 

   antiviral szűrés technológia
Professzionális Antiviral légtisztító készülék 
7 lépcsős védelemmel, speciális ezüst- és rézionos Antiviral eljárással, UV-C fénnyel, ionizációval és rengeteg funkcióval ellátott automata légtisztító PM 2.5 szenzorral, éjjeli móddal...
 

Ózonmentes

⬇️Tovább a hosszú leírásra
 

► Leírás


 

AIR2FRESH Antiviral Expert 40 légtisztító

Többlépcsős szűrőrendszer. 7 védelmi elem. Ezüst- és rézionos Antiviral eljárás. Ionizációs funkció, UV-C fény.
Kiemelkedő szűrési technológia.
Intelligens automata üzemmód. Extra csendes működés. 
Ajánlott maximum 40 m2-ig.

 

Speciális ezüst- és rézionos Antiviral eljárás


  

Szabadulj meg a levegőben terjengő, nem kívánatos kórokozóktól, allergénektől!

Lélegezz higiénikus és tiszta levegőt!

virus
baktéérium
pollen
szagok
állatszőr
füst

 

Összetett szűrési technológia 7 védelmi elemmel

antiviral szűrés technológia

7 védelmi elem:

1. Alumínium előszűrő szőr, nagyobb porszemek ellen
2. Hideg katalitikus szűrő káros gázok ellen
3. Méhsejtes aktív szénszűrő kellemetlen szagok, füst és káros gázok ellen
4. HEPA H13 szűrő allergének, pollen és más 0.3 mikron méretig terjedő kórokozók ellen
5. Réz- és ezüstionos ANTIVIRAL eljárás vírusok, baktériumok ellen
6. UV-C fény vírusok és más kórokozók ellen
7. Ionizációs funkció por, kórokozók csökkentése érdekében

Kiemelkedő funkciók:

3 fokozatban állítható ventilátor sebesség, automatikus üzemmód, intelligens szenzor, extra csendes éjjeli mód, érintő panel, időzítő, gyerekzár, távirányító
 

  Ajánlatkérés


 

Ismerd meg a terméket átfogóan, mégis röviden a következő videóban
 

 

  
  
  


Alumínium szűrő

 

Az alumínium szűrő felelős az 5 mikronnál nagyobb (5 mikron= 0,005000000 mm) részecskék, szennyeződések eltávolítására, mint a haj, szőr, állatszőr, nagyobb porszemek. Előszűri a levegőt, csökkentve a rendszer terhelését, főként a HEPA szűrőét, meghosszabbítva annak élettartamát. Érdemes heti-kétheti tisztítása, hogy a lehető legeffektívebb működést tudja biztosítani.
 
 

  
 

Hideg katalitikus szűrő és Méhsejtes aktív szén szűrő 
(
összetett szűrőrendszer)
 

 


 

Nagyon kevés légtisztítót szerelnek fel vele, pedig mindenképp hasznos, ha ez a szűrő is megtalálható a készülékben. Katalizálja (megköti) a rajta áthaladó levegőben lévő ammónia, benzol, illékony szerves vegyületek, hidrogén, kén és egyéb, az oxigénnel reakcióba lépő káros gázokat, majd vízre és széndioxidra bontja le azokat.
 
 


 

A méhsejtes aktív szénszűrő lényegében a vonzás és megkötés elvén működik, így a szálló szennyező részecskéket magukhoz vonzzák, és felületükön megkötik. Ezek a szennyező részecskék az illékony szerves vegyületek (VOC), a levegőben található vegyi anyagok, illetve a kellemetlen szagokért felelős molekulák

A hideg katalitikus + aktív szén szén összetett szűrőbetét együttesen nagyobb hatékonysággal képes megszüntetni ezen káros anyagokat, mivel a szénszűrő megköti ("elraktározza magában"), a katalitikus szűrő pedig képes meg is szüntetni azokat.


 
 

 HEPA H13 szűrő
 


 

A HEPA szűrőt eredetileg a NASA fejlesztette ki, de immáron bárki számára elérhető. A HEPA H13 szűrő képes kiszűrni a levegőben található részecskék 99,97%-át, egészen 0.3 mikron méretig (0.3 mikron= 0.0003000000 mm).
 
 

Hogy mit is jelent a gyakorlatban ez a hatékonyság?
 

Vessük össze a levegőben keringő veszélyt jelentő elemek tulajdonságával:
 

 


   

A fent bemutatott részecskék közül fontos külön figyelmet fordítani a vírusokra, hiszen jelentős részük kisebb, mint 0.3 mikron (0.3 mikron = 0.0003 milliméter). Ezek a parányi kórokozók a HEPA szűrőn nehezen akadnának fenn, ezért a modern csúcstechnológiának és korunk elvárásaira válaszolva, az AIR2FRESH készülékek gyártója létrehozta az ANTIVIRAL védelmi elemmel kiegészített szűrési eljárást.

 
Ajánlatkérés
 

Az ANTIVIRAL hatás a különleges réz- és ezüstionos technológiának köszönhető, amely a 0.3 mikronnál kisebb vírus- és baktérium molekulákkal is képes felvenni a harcot.

 

Mit is jelent ez a gyakorlatban?

• A legfrissebb kutatások bebizonyították, hogy a réz- és ezüstionok baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Képesek életképtelenné tenni a SARS, a H7N9 (madárinfluenza, koronavírus), a H1N1 (légúti influenza vírus) és egyéb vírusokat.

• Súlyosan károsítják a mikroorganizmusok sejt membránját, amely felszakadhat és citoplazmatikus (sejtfolyadék, amelyben megtalálhatók a sejtszervecskék) szivárgás következhet be, amelynek során a mikroorganizmus elpusztul. 

antiviral hatás
    

Ajánlatkérés
  
 

Fokozott hatékonyság az UV-C fény erejével
 
A még erőteljesebb védelem érdekében a készülékben UV-C fény is található. Az UV-C az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. Hatékony megoldás a gombák, baktériumok, vírusok ellen, ugyanis legnagyobb előnye, hogy nem tudnak a mikroorganizmusok ellenállóvá válni a kezelés ellen. 


    

   
Az ibolyántúli, ultraibolya vagy ultraviola sugárzás (röviden UV-sugárzás) a látható fénynél (400-780 nm) kisebb, de a röntgensugárzásnál (0,01–100 nm) nagyobb hullámhosszúságú; a 180–400 nanométeres tartományba eső elektromágneses sugárzás. A szó eredete, hogy a legkisebb hullámhosszúságú, de még látható fény színe az ibolya (latinul: viola).  UV-C fény: az úgynevezett kis hullámhosszú vagy germicid sugárzás, ami 200 és 280 nm közti tartományban található.

 


 
 

Ionizációs funkció
 

A negatív ionok olyan részecskék, amelyek elektron felvételével jönnek létre. Magukhoz vonzzák a levegőben található szennyeződéseket, így hozzájárulhat ahhoz, hogy a levegőben keringő por, pollen, egyéb apró részecskék száma csökkenjen. Ezzel a funkcióval tovább fokozható a friss, tiszta levegő érzetet. Rendkívül hasznos lehet allergiával, asztmával vagy egyéb légzőszervi betegséggel szemben is.


 
 
 

Milyen pozitív hatásai lehetnek a magas negatív ion tartalmú levegőnek?

Pl.: Serkentheti az agy tevékenységét, a koncentrációs képességet és javíthatja a memóriát. Pozitív hatással lehet a légzőrendszerre. Javíthatja a depressziós hangulatot. Serkentheti a vérkeringést. Gátolhatja a baktériumok szaporodását. (forrás:zeptermagazin.hu)
  

  
    
   

A szűrők tisztítása és cseréje

Javaslataink szerint a szűrőket (hideg katalitikus és aktív szén szűrő, HEPA H13) kéthavonta egy alkalommal érdemes megtisztítani a használati útmutatóban leírtaknak megfelelően, annak érdekében, hogy az egyszer már kiszűrt és a szűrők felületén megtapadt szennyeződések ne kerüljenek újból a levegőbe. A szűrők rendszeres tisztítása hozzájárul a készülék hatékonyabb működéséhez. A légtisztító 1500 működési óra elteltével jelzi, ha eljött a szűrők cseréjének az ideje, így könnyedén követhető a szűrők állapota.
A légtisztítóhoz tartozó kezdő szűrőszettet a készülék tartalmazza! Tegyél a kosaradba további szűrőcsomagokat, így könnyedén felkészülhetsz a következő szűrőcsere alkalomra és a szállítás is biztosan ingyenes lesz!

Ajánlatkérés
  

·        


Az AIR2FRESH Antiviral Expert 40 légtisztító kiemelkedő funkciói
 
 

Intelligens, automata üzemmód PM2.5 szenzor segítségével

Az automata üzemmódnak és a PM2.5 szenzornak köszönhetően a légtisztítók használata roppant egyszerű - egy gombnyomás és a többit a készülék magától intézi! Az intelligens szenzor felismeri és jelzi a levegő szennyezettségének mértékét számunkra színjelzéssel és értékben is. Az szenzor információi alapján a légtisztító a levegő minőségéhez mérten állítja be a ventilátor fordulatszámát automatikusan, biztosítva a szennyeződések mielőbbi kiszűrését. (A 2.5 mikronnál kisebb részecskék bejuthatnak a tüdőbe, és egyáltalán nem, vagy pedig nagyon nehezen ürülnek ki onnan.)
Íme egy rövid videó, ami bemutatja, hogyan működnek az AIR2FRESH készülékek az automata üzemmódban:

   

 

 

 

 

Éjjeli üzemmód - Extra csendes működés

 Ebben az üzemmódban a készülék lecsökkenti a zajszintjét, és elsötétíti a kijelzőt, hogy ne zavarjon a pihenésben. A készülék kevesebb mint 40 dB zajszint mellett működik.


 

 

 

 

Több fokozatban állítható ventilátor

3 sebességi fokozatból lehet választani


 

 

SMART - Wi-Fi -vel vezérelhető

A készülék tartalmaz beépített WiFi-t, ennek köszönhetően könnyen vezérelhetjük a telefonunkról, applikáció segítségével. Emellett részletes adatokat tudhatunk meg a levegőminőségről is.

 

Érintőpanel és távirányító

a kényelmesebb vezérlésért
 

 

Gyermekzár

(zárolja az érintőkijelzőt)
 

 

Időzíthető kikapcsolás

Beállítható, hogy mikor kapcsoljon ki a készülék.
 

 

  Ajánlatkérés


 


 

Hogyan tudod megvásárolni a készüléket?
- Válaszd azt az INGYENES fizetési módot, amelyik neked a legkényelmesebb: UtánvételBankkártyás fizetés online vagy Banki átutalás előre. A fizetési módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

 
- Válaszd ki ennél a terméknél az INGYENES házhozszállítás GLS futárral szállítási módot! A szállítási módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

   

Rendeld meg, használd rendszeresen, tapasztald meg, és ha mégsem válik be neked: élj a 30 napos elállás lehetőségével, és mi visszafizetjük az árát! 
 
 
 
Kérdésed van? Még több információt szeretnél?
Töltsd ki a táblázatot és hamarosan visszahívunk, segítünk Neked!
 
 


   

  Ajánlatkérés


   
   

Miért fontos Számodra a tiszta levegő? 
 

Kutatások igazolták, hogy a beltéri levegő akár ötször szennyezettebb lehet, mint a kinti levegő (forrás: velux.hu). Mivel időnk legnagyobb részét zárt térben töltjük, otthon vagy munkahelyünkön, ezért fontos, hogy higiénikus környezetet és levegőt teremtsünk ezekben a helyiségekben. Ha tiszta a levegő, akkor jobb lehet a közérzet, csökkenhet a pulzusszám – ezáltal jobban el lehet lazulni, csökkenhet a köhögés, enyhíti az asztma, illetve az allergia tüneteit, kisebb eséllyel alakulnak ki légzőszervi megbetegedések.
 
 

Mi is száll a levegőben, amely veszélyforrást jelenthet?
 

 

A teljesség igénye nélkül: szőr, atkák, por, szmog, dohányfüst, pollen, formaldehid, penész és egyéb gombaspórák, baktériumok, vírusok. Ezek eléggé változó összetételben vannak jelen a belélegzett levegőben, de a lényegen nem változtat: a saját érdekünk, hogy tegyünk azért, hogy a lehető legkevesebb kerüljön a szervezetünkbe. Élhetünk mi falun vagy nagyvárosban, mindig tudunk tenni azért, hogy még tisztább, még higiénikusabb legyen a levegőt!
 

 

Miért fontos a professzionális légtisztítás?
 

Egy prémium minőségű légtisztító belső ventilátor segítségével megforgatja a levegőt a szobában, és átvezeti eközben egy összetett szűrőrendszeren. A légtisztító készülékben található szűrők nagy hatékonysággal képesek kiszűrni mindent a levegőből passzív vagy aktív módon. 

·  Megkötheti a port, és a nagyobb levegőben található szennyeződéseket

·  Hatástalaníthatja a szerves vegyületeket (aeroszolok, füstök, égéstermékek, gázok)

·   Elpusztíthatja a mikroorganizmusokat (vírusok, baktériumok, spórák)

·   Tiszta levegőt teremt
 

Az eszköz általi megtisztított levegő segítséget jelenthet az influenza, más vírusos és bakteriális fertőzések során, hogy a fertőzést kisebb eséllyel kapják el a családtagok. Mindenképp fontos lehet az allergiások, asztmások számára, illetve gyengébb immunrendszerrel rendelkezőknek, időseknek és csecsemőknek is. Ami fontos lehet mindannyiunk számára: legyen könnyebb a légzés, jobb a közérzet, kevesebb allergiás tünet, jobb alvásminőség, kevesebb megbetegedés!
 

 

Hol használhatod?
 

  


Felhasználási területek száma végtelen. Mindenhol fontos az, hogy vigyázzon az ember az egészségére, pl:

 

OTTHONOK: Mivel egy átlagember otthon tölti idejének jelentős részét, itt kiemelten fontos, hogy tiszta levegőhöz jusson, és hogy jól tudjon aludni.

IRODÁK: Munkahelyünk az, ahol a második legtöbb időnket töltjük, így nélkülözhetetlen itt is a kórokozómentes környezet. Nem beszélve arról, hogy a jobb közérzet produktívabb munkát is eredményez!

ÓVODÁK, ISKOLÁK: Gyermekeink egészsége a legfontosabb. Sajnos ők azok, akik az egyik legjobban ki vannak téve a megbetegedéseknek.

IDŐSEK OTTHONA: Sajnos ők a másik csoport, akik mindennek ki vannak szolgáltatva, ha nem teremtünk megfelelő környezetet a számukra.

GYÁRAK: A gyártási folyamat során nem sok olyan gyárat tudok felsorolni, ahol ne kerülne a dolgozó egészségére káros anyag a levegőbe. Legyen az füst, nehézfém részecske, por, vegyszer…

KÓRHÁZAK, RENDELŐK: Ez szorul a legkevésbé magyarázatra. A hely, ahol kiemelten fontos a higiénia és a hely, ahol a legnehezebb ezt fenntartani.

SZÁLLÁSHELYEK:Hotelekben, szállodákban fontos, hogy a vendég jól érezze magát. Ahhoz pedig, hogy jól érezze magát fontos, hogy jó legyen az épületben a levegő.

Ajánlatkérés


 

► Paraméterek

Alumínium előszűrő van
Hideg katalitikus szűrő van
H13 HEPA szűrő van
Antiviral technológia van
Assist szűrőhártya van
Méhsejtes aktív szénszűrő van
UV-C fény van
Kapcsolható ionizáló funkció van
Wi-Fi - telefonos irányítás applikációval - Smart van
Távirányító van
PM szenzor (levegő minőség jelző) 2.5
Automata funkció - "Intelligens Szenzor" van
Éjszakai üzemmód van
Szűrőcsere emlékeztető van
Időzítő funkció van
Boruláskapcsoló van
Gyerekzár van
Digitális érintőképernyős kijelző van
CADR (levegő tisztítási képesség) 320 m3/h
CCM (szűrő képesség) P4 (>12000 mg szálló por megkötése)
Ion szám 50.000.000/cm3
Zajszint (min-max) 17-55 dB
Teljesítmény 80W
Feszültség ~220-240V
Alkalmazandó terület 22-40 m2
Nettó súly (csomagolás nélkül) 8 kg
Bruttó súly (csomagolással) 11,78 kg
Termék nettó méretei (csomagolás nélkül) 370x195x650 mm
Termék bruttó méretei (csomagolással) 440 x 260 x 725 mm
Garancia 2 év

► Vélemények

5.00
4 értékelés
5
(4)
4
(0)
3
(0)
2
(0)
1
(0)
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 03. 12.
Könnyen használható, a három teljesítményfokozattal jól kiválasztható (vagy automatizálható) a légtisztítás. Könnyen hordozható szobák és emeletek közt is.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 26.
Szeretem a készüléket. Csendes, elegáns. Könnyen kezelhető és áthelyezhető. Hamar tisztítja a levegőt. Naponta használom elalvás előtt pár órát. Ma már nem tudnék nélküle aludni :)
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2023. 01. 04.
Teszi a dolgát.
| 5 / 5 csillag!
Igazolt vásárlás
2022. 12. 08.
A tetőtéri hálószoba levegőjét tisztítjuk a készülékkel mert cserépkályha fűtésünk van és kruppos gyermek is alszik velünk...
Minden éjjel megy, abszolút nem zavaró és érezhetően frissebb a levegő is a helyiségben! Csak ajánlani tudom, köszönjük szépen!