Barion Pixel
Kategóriák

OZONEGENERATOR a magyar márka előnyeivel

 
Magyarországi cégünk az OZONEGENERATOR és AIR2FRESH márka megalkotásával azt a célt tűztük ki, hogy kiváló minőségű készülékekkel és szakértő tanácsadással segítsük vásárlóinkat problémáik megoldásában.

 

Hogyan lett több, mint 10 évvel ezelőtt az első ózongenerátor tesztelésünkből mára több 10.000 elégedett ózongenerátor vásárlónk Európa szerte?
 

Amikor a legelső ózongenerátorunkat kipróbáltuk a cégcsoportunk tagjaként működő autóextra beszerelő műhelyben, gyorsan híre ment partnereink körében. Az egyre növekvő népszerűség egyre tágabb felhasználási kört eredményezett. Igazolta, hogy az általunk értékesített eszközök minden nap bevethetők, komplex megoldást nyújtva otthonokban és munkahelyeken egyaránt.

vásárlói logo     vásárlói logo    vásárlói logo     vásárlói logo  vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo   ozonegenerator vásárlói logo     ozonegenerator vásárlói logo     ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo  ozonegenerator vásárlói logo   ozonegenerator vásárlói logo


Megrendelőink között a sok-sok család mellett cégek, állami hivatalok, mentők, kórházak, önkormányzatok, orvosi rendelők, tűzoltók, katasztrófavédelem, honvédség is az általunk nyújtott prémium minőséget választotta. 

 

Köszönjük a bizalmat!


Az évek során, rengeteg pozitív visszajelzést kaptunk, amely megerősít minket abban, hogy készülékeink óriási segítséget jelentenek a különböző problémák megoldásában.

Tomi ★ ★ ★ ★ ★

Mivel mar hasznaltam ilyen gepeket tudtam hogy brutalisan jo lesz az eredmeny. Tokeletes a gep es a tudasa is.


Judit ★ ★ ★ ★ ★

A szuterén dohos szagát szerettem volna eltüntetni. A berendezés tökéletes munkát végzett. Kb. 50 nm alapterületen (éjszaka) 3 órán keresztül működtettem. Másnap friss illat fogadott, ez azóta se szűnt meg. Ár/érték arányban tökéletes, csak ajánlani tudom.


Attila ★ ★ ★ ★ ★

Megrendeltem, következő nap hozta a futár. Kipróbáltam, a termék kifogástalanul működik. Nagyon elégedett vagyok.

A vélemények a weboldalunkról származnak. Még több értékelés a termék oldalakon olvasható.


 

Az értékelések, a telefonos ügyfélszolgálatunk és a kiállításokon való részvételünk mindig hozzásegített minket ahhoz, hogy megismerjük a problémákat, amelyre a lehető leghatékonyabb megoldást igyekezzünk nyújtani. 
 

ózongenerátor - kiállítás    ózongenerátor - kiállítás 

Az évek során a Budapesti Cleaning Show-n, a Hódmezővásárhelyi Állattenyésztési napokon és a Jászberényi méhészeti kiállításokon is rengeteg hasznos információt osztottak meg velünk az érdeklődők gondjaikról, speciális igényeikről.  


Hogyan tudunk a változó igényeknek megfelelni?

 

A több, mint 10 éves importőri tapasztalatainkból merítve, csapatunk minden nap azon dolgozik, hogy folyamatosan bővítsük tudásunkat és fejlesszük kínálatunkat.

OZONEGENERATOR csapatunk

OZONEGENERATOR csapatunk

Ózongenerátor tesztek


Gábor kollégánk, a hosszú évek során számos gyár mintadarabjait tesztelte különböző körülmények között az erre a célra speciálisan kialakított tesztkonténerünkben. 

A tesztek várt és meglepő eredményeket is hoztak. Mint kiderült, a piacon előfordulhatnak olyan készülékek is, amelyek az elérni kívánt teljesítményt csak „papíron” érik el. Az eredmények hozzásegítettek minket ahhoz, hogy csakis a kiváló minőségű és teljesítményű készüléket tudjuk biztosítani vásárlóinknak. 

A folyamat során széleskörű tudásra tettünk szert az alkalmazási módokkal kapcsolatban is, így nagyban segíthetjük vásárlóinkat a termék kiválasztás során.
 


Folyamatos fejlesztések

 

Az OZONEGENERATOR márkát jogi oltalom alá helyeztünk, hogy ezzel is közvetíteni tudjuk cégünk elköteleződését a kiváló minőséghez. A termékcsalád fő elemeit pedig a gyártó azon egyedi újításokkal rendelkező ózongenerátor készülékeiből állítjuk össze, amelyek széles felhasználási körben praktikus megoldást nyújthatnak.

Cégünk és a lenyűgözően korszerű kínai gyár együttműködése kivételes módon járul hozzá a modern technológiák bevezetéséhez. 

Óriási mérföldkövet jelentett számunkra a szabadalmaztatott gyorscserés ózonkazetta bevezetése az OZONEGENERATOR Silver 4000, Blue 10000 és Gold 10000 készülékek esetében. 

ozonegenerator silver 4000 OZONEGENERATOR Blue 10000


Ez a speciális megoldás egyszerre nyújt nagyobb teljesítményt és kényelmesebb felhasználást. Ezen felül a Gold 10000 már a számos kiemelkedő funkció mellett, az okos WiFi-s kapcsolódási lehetőségét is biztosítja. 

OZONEGENERATOR Gold 10000      OZONEGENERATOR Chrome 40000

Az ipari felhasználásra is alkalmas OZONEGENERATOR Chrome 40000 készülék esetében 2024-ben bevezettük a továbbfejlesztett változatot, így olyan tulajdonságokkal bővül többek között, mint a programozható indítási funkció vagy a késleltetett indítás. 
 

Komplex megoldások


Ahhoz, hogy még inkább segíteni tudjunk fogyasztóinkat a levegőminőséggel kapcsolatos problémák megoldásában, saját márkanév alatt 2021-ben bevezettük az ózonmentes AIR2FRESH Antiviral légtisztító termékcsaládot.

OZONEGENERATOR és AIR2FRESH logó 


Mint, ahogy az ózongenerátorok esetében is,  a gyárral való közvetlen kapcsolattartás nagyban segíti cégünk egyedi igényeinek megvalósítását. Ennek köszönhetően a készülékek 7 védelmi elemmel vannak ellátva a maximálisan tiszta levegő érdekében.

AIR2fresh légtisztító szűrés 


Az AIR2FRESH és OZONEGENERATOR készülékek működési elve tökéletesen kiegészíthetik egymást, sőt fokozhatják egymás hatékonyságát, még inkább hozzájárulva a kívánt eredményhez.
 


Szakértő tanácsadás
 

Cégünk célul tűzte ki magának, hogy szélesebb körben megismertesse az ózongáz jótékony hatását és a készülékek alkalmazási lehetőségeit különböző területeken. Ezért speciális oktatásban részesített ügyfélszolgálatos részleget alakítottunk ki, így akár telefonon, akár e-mailben vagy közösségi médián keresztül Frigyes, Ildikó és László folyamatosan fogadja a kérdéseket.
 

Gyors házhozszállítás

Tisztában vagyunk vele, hogy bizonyos problémák esetén az idő nagyon fontos tényező, hogy minél hamarabb bevethető legyen az ózon ereje. Ezért igyekszünk a leghamarabb eljuttatni készülékeinket, akár 1 munkanapon belül.

ózongenerátor-vásárlás     ózongenerátor az importőrtől

ózongenerátor szállítás köszönjük     ózongenerátor szállítmány


Számunkra a GLS már bizonyított megnövekedett kereslet esetén is. Munkanapokon, hétfőtől péntekig a 14:00 -ig leadott rendeléseket még aznap átadjuk a GLS futárnak, így a következő munkanap már meg is érkezhet a megrendelt készülék. A hétvégi rendeléseket a hétfői munkanapon igyekszünk a legrövidebb idő alatt feldolgozni, hogy kedden már megérkezhessen a megrendelt készülék.


Folyamatos alkatrészellátás

Számunkra az elégedett vásárló a legnagyobb elismerés, ezért vásárlást követően maximális támogatást nyújtunk garanciális és azon túli ügyintézések terén is. Importőrként a szakértelmen felül a folyamatos alkatrészellátást is tudjuk biztosítani, gondolva a rendszeres ózonlap cserére vagy épp egy szükséges alkatrészre. 

Garanciális ügyintézés

Tamás, termékeinkkel évek óta foglalkozó szervizes munkatársunk akár 1 nap alatt is képes az esetleg felmerülő hibát elhárítani szegedi telephelyünkön. Ha egy termék elromlik, nem kell mást tenni, mint ügyfélszolgálatunkat tárcsázni és mi a megbeszélt helyre futárt küldhetünk a meghibásodott termékért. Napokon belül javítjuk vagy kicseréljük a terméket. 


Extra hosszú garanciális idő

Az OZONEGENERATOR kiváló működésében annyira biztosak vagyunk, hogy a termékcsalád fő termékeire (Silver 4000, Blue 10000, Gold 10000, Chrome 40000) 3 év garanciát vállalunk. Ezen felül lehetőséget biztosítunk arra, hogy még extra 2 évvel meg lehessen hosszabbítani, így ebben az esetben összesen 5 év importőri garanciával küldjük ki készülékeinket.


30 nap pénzvisszafizetési garanciát vállalunk

Komolyan vesszük azt, ami vásárlóinknak a legfontosabb. Legyen egy biztonság, hogy a felmerült problémáikra megvásárolt készüléket nem feleslegesen vásárolták meg. Ezért, hogy bátran kipróbálhatóak legyenek készülékeink, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. 
 

30 nap pénzvisszafizetési garancia

Csapatunkkal mindent elkövetünk, hogy a sokéves szakértelmet és tudást felhasználva, kiváló minőségű termékekkel és tanácsokkal segítsük vevőinket. Ezért, ha kérdésed van, hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal és segítünk Neked! Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb OZONEGENERATOR készüléket és próbáld ki akár már másnap!

Rendezés:

 

 

Kérdésed van? Hívj minket bizalommal!
 

Melyik készüléket válaszd? Hogyan használd? További kérdésed lenne? Hívj minket bizalommal munkanapokon hétfőtől péntekig 8:00-16:00 között a
06 62 202 303 telefonszámon és segítünk Neked!

 

Ozonegenerator Kapcsolat     ozonegenerator kapcsolat  Ozonegenerator Kapcsolat

 

 

 


Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!