Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Vásárlási feltételek

 

A Felhasználó amennyiben belép a Laser Technologies Kft. bármely weboldalára, vagy azok tartalmát bármilyen módon olvassa, akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, az ÁSZF-et, Adatkezelési Tájékoztatót és a Weboldal használati feltételeket magára nézve kötelezően betartja. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.
 
 

Általános Szerződési Feltételek 
(amely tartalmazza az elállási joggal, kellék-, termékszavatossággal és jótállással kapcsolatos szabályozásokat is)
Letölthető PDF formátumban az alábbi ikonra kattintva:

le

 

Adatkezelési tájékoztató 
Letölthető PDF formátumban az alábbi ikonra kattintva: 

le

 

Weboldal Használati Feltételek 
ozonegenerator.hu
(amely tartalmazza cégünk elérhetőségeit, a felhasználási feltételeket, a regisztráció, vásárlás és rendelés menetét, valamint az értékelések rögzítését és ellenőrzését is)
Letölthető PDF formátumban az alábbi ikonra kattintva:

le

 

A Felhasználó amennyiben belép a weboldalra, vagy azok tartalmát bármilyen módon olvassa, akkor is, ha nem regisztrált felhasználója a weboldalnak, az ÁSZF-et, Adatkezelési Tájékoztatót és a Weboldal használati feltételeket magára nézve kötelezően betartja. Amennyiben a Felhasználó nem fogadja el a feltételeket, nem jogosult a weboldal tartalmának megtekintésére.

 

A felsorolt PDF dokumentumok megnyitásához Acrobat Reader szoftverre van szükség.
Az Acrobat Reader szoftver ingyenesen az alábbi honlapon érhető el:
Adobe Acrobat Reader hivatalos weboldala.