Barion Pixel
Kategóriák

Ózongenerátor használata autóban

Klíma, utastér és raktér kezelése az ózon erejével

 

Fura szaga van az autóklímádnak? Esetleg beborult valami a csomagtartóba és bárhogy takarítod nem tudsz megszabadulni az orrfacsaró szagtól? Rengeteg helyzet adódhat, amikor szükség van egy erőteljes, átfogó kezelésre. 
 

ózongenerátor autóba - ozonegenerator silver 4000  ózongenerator mezogazdaság járműben 
 

Vesd be az ózon erejét gépjárműved utasterének, rakterének vagy klímájának kezeléséhez! Legyen az személyautó vagy kisteherautó, esetleg busz vagy mezőgazdasági jármű, az ózonra rábízhatod a nehéz munkát, egyszerűen!
 

Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja az egész teret, még a kárpitok szövetei közé is behatol, ezzel biztosítva a maximális hatásfokot.
 

Az ózongenerátor a benne található ózonlap felületén keletkező nagyon parányi koronakisülések segítségével a levegőben lévő oxigént alakítja át ózonná, amely a kezelés végeztével visszaalakul oxigénné. Olyan jelenségről van szó, mint a villámlás, hiszen akkor is ózon keletkezik a természetben. Egy nagyszerű körforgásról beszélünk, amely során praktikusan kiaknázható az ózon előnye autókban, szobákban, műhelyekben egyaránt.

ózongenerátor működése, az ózonkezelés 

Hogyan használd autódban az ózongenerátort?

 
A megszokott klímatisztításról nem megfeledkezve, az ózonos komplex kezelés nagyobb rendszerességgel is elvégezhető száraz időjárási körülmények között, akár havonta vagy hetente egyszer van rá szükséged. Mire figyelj? Nézd meg a következő rövid videót vagy olvasd el az alábbi részletes leírást!
 

 1. Szüntesd meg a szennyeződés okát! Dobd ki a szemetet vagy töröld fel a kifolyt folyadékot. 
   
 2. Indítsd be a motort!
   
 3. Állítsd be a légbefúvó rendszert közepes ventilátor fokozatra a felső részre és kapcsold be a belső levegő keringetést! A klímát nem szükséges bekapcsolnod. Közepes hőfokot állíts be!


    klíma beállítása ózonkezeléshez autóban


 4. Nyisd ki a légbefúvó nyílásokat!

  klímakezelés ózonnal 

   
 5.  Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét 30 percre, ha személyautódat kezeled. Busz vagy teherautó rakterének kezelése esetében akár 60 perc kezelési időre is szükség lehet.
   
 6. Helyezd el az ózongenerátort az autódba, az anyósülés lábtér részébe és vezesd oda az áramot egy hosszabbítóval.

  ózongenerátor elhelyezése autóban

   
 7. A hosszabbító kábelére zárd rá az ajtót! A gépjárművek 98%-nál az ajtó szigetelése ezt lehetővé teszi. Ha ez nem megvalósítható, akkor az ablakot húzd le, vezesd át rajta a hosszabbítót, majd húzd fel annyira, hogy épp a kábel átférjen rajta. Zárd be az összes ajtót!
   
 8.  Nagyon fontos, hogy az ózonkezelés alatt az autóban ember, állat, növény nem maradhat!
   
 9. Fél óra kezelési időt követően, várj még 30 percet arra, hogy az ózon lebomoljon, kellően kifejtve hatását! Ez idő alatt ne nyisd ki az ajtókat! Miután lejárt ez a türelmi idő, vedd ki az ózongenerátort és alaposan szellőztesd ki autódat minimum 10-20 percen keresztül!► Tipp 1: Ismételd meg az ózonkezelést legalább félévente egyszer! Ha számodra új, mégis használt autóban szeretnéd érezni a friss illatot és megszabadulnál a kellemetlen dohányszagtól, ismételd meg a kezelést 6-7 alkalommal!Melyik ózongenerátort válaszd autóda?

 
A személyautó kezeléséhez minimum 4000 mg/óra ózonkibocsátással rendelkező készülék ajánlott, ezért az OZONEGENERATOR Silver 4000 tökéletes választás lehet számodra. Teherautó vagy busz esetében erősebb, 10000 mg/óra sőt annál nagyobb teljesítményű készülékre is szükséged lehet.


 

Vásárlói vélemények

József - OZONEGENERATOR Silver 4000 készülékről:

“Jók a tapasztalataim mert a kellemetlen szagokat megszüntette az autóban es a lakásban is.”
 

Dénes - OZONEGENERATOR Silver 4000 készülékről:

“A készülék gyorsan megérkezett. Másnap próba üzem a kisszobában. Egyszerű használat. Házban, lakásban, autóban van használva. Tökéletesen teszi a dolgát.”► Tipp 2: Érdemes átgondolni, hogy az autó ózonkezelése után milyen helyiségben szeretnéd még alkalmazni az ózon erejét. 

 

Például garázsban, szobában általános szagtalanítás esetén a Silver 4000 alkalmas lehet számodra egészen 100 m2-ig. Ettől nagyobb helyiségben a területkezelési táblázatban megadott adatok alapján már 10000 mg/h ózonkibocsátásra képes készülék vagy annál nagyobb ajánlott.


Melyik ózongenerátort válaszd - hogyan használd  
 

Ha a későbbiekben szobában, pincében a dohos szagtól vagy más erőteljesebb problémától szeretnél megszabadulni, akkor mindenképp a nagyobb teljesítményű, Blue vagy Gold 10000 készülék mellett érdemes dönteni. 
 

Az ózongenerátor kis méretének köszönhetően könnyen hordozható, így egyszerűen megoldhatod az ózonos komplex kezelést autódban, otthon vagy irodában.
 

A következő ózongenerátorokat ajánljuk Számodra. Válaszd ki készüléked vagy kérdés esetén hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal, munkanapokon, hétfőtől péntekig 8:00-16:00 a 06 62 202 303 telefonszámon, segítünk Neked!
 

Rendezés:


 


Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 
 
Előfordulhat, hogy a fenti cikk a megjelenésének időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerű vagy téves. A cikk csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikk tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!