Barion Pixel
Kategóriák

Készülékek kedvezménnyel

mennyiségi kedvezmény ózongenerátor légtisztító 
 

Kedvezményesen szeretnél prémium minőségű ózongenerátor vagy légtisztító készülékeket vásárolni? A családban vagy ismeretségi körödben másnak is szüksége lenne rá? Esetleg munkahelyen a különböző irodákba helyeznétek el egy-egy gépet?

 

Takaríts meg most jelentős összeget!
 
 
Hogyan és mennyit?
Rövid cikkünkben kifejtjük számodra és ötleteket meríthetsz belőle miként add le most rendelésed tudatosan egy nagyszerű fogással.


 

Tapasztalatok a mindennapokban


Vásárlóink körében számtalan helyzet adódhat, amikor egyszerre több légtisztító vagy ózongenerátor üzemeltetése lenne a tökéletes megoldás. 
 

Rendszeresen felmerül, hogy otthon a gyerekszobában és a nappaliban, vagy éppen a hálószobában is szükség lenne külön légtisztítóra, hogy minél hatékonyabban lehessen megszűrni a levegőt a káros elemektől. 
 

Ilyesmi szituációk adódnak például óvodákban vagy orvosi rendelőkben is. A légtisztító egész nap szűrné a levegőt, így nyilvánvalóan az nem is jöhet számításba, hogy a készülék időszakosan az egyik, majd a másik helyiségben van elhelyezve. Ezért ügyfeleink több gépet is rendeltek a megfelelő hatás, egészségesebb levegő érdekében.
 

Az ózongenerátorok használatánál is hasonló igények merülhetnek fel. Például a családban és a nagyszülőknél is rendszeres ózonkezelésre van szükség, ezért praktikusabb egyből két készüléket rendelni. Kifejezetten társasházak esetében visszatérő kérdés, hogy mi a teendő, ha a problémák átterjednek a szomszédos lakásokba. Az ózonos komplex kezelést ebben az esetben is lakásonként kell elvégezni rendszeresen, ezért külön ózongenerátor vásárlása ajánlott.
 

Rengeteg intézménynél, irodákban, rendelőkben már bevett szokás, hogy zárást követően egyszerre a különböző helyiségekben elindítanak egy-egy ózongenerátort, hogy legyen ideje az ózonnak kifejteni erőteljes hatását az éjszaka folyamán és a reggeli nyitáskor már befejeződjön a teljes kezelés, lebomoljon az ózon és kellemes illat fogadja a dolgozókat.

 

Komplex eljárás

 
Tudtad? A megfelelő hatékonyság érdekében kombinálni tudod az ózongenerátor és légtisztító használatát. Vesd be az ózon erejét a komplex kezelés érdekében, amikor nem tartózkodtok a helyiségben, majd kapcsold be a légtisztítót, amely éjjel-nappal tisztítja a levegőt. A két eljárás tökéletesen kiegészíti egymást a maximális eredmény érdekében.
 

 

Gazdaságos megoldás

 
Nálad is olyan probléma adódott hogy több készülék mellett döntenél? Esetleg a baráti körben is ugyanilyen gond merült fel? Ajánld készülékeinket, fogjatok össze! 

 

Cégünk díjazza, hogy te is bizalmat szavazol termékeinknek és szeretnénk megkönnyíteni döntésed. Add le rendelésed egyszerre több légtisztító vagy ózongenerátor készülékre és spórolj meg jelentős összeget!
 

2 - 4 db vásárlásakor 10%,

 5 db és afelett 20% 

mennyiségi kedvezményt biztosítunk Számodra!


 

ózongenerátor kedvezmény 

 

Azonos típusok esetén egyszerűen csak tedd kosárba a készüléket és állíts be a rendelni kívánt mennyiséget!

 

ózongenerátor légtisztító kedvezmény 
 
 

Esetleg egyszerre rendelnél ózongenerátort és légtisztítót? Az is felmerülhet benned, hogy két különböző teljesítményű ózongenerátorra vagy légtisztítóra van szükséged. Ezekben az esetekben is tudod érvényesíteni a kedvezményt! Hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal munkanapokon, hétfőtől péntekig 8:00-16:00 a 06 62 202 303 telefonszámon és add le rendelésed közvetlenül ügyfélszolgálatos kollégánknak!

 

 Ragadd meg most a lehetőséget és válaszd a Számodra legmegfelelőbb ajánlatot:
Rendezés: 

 ​Az ajánlat érvényes visszavonásig.
 


Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon szereplő cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!