Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

AIR2FRESH Antiviral légtisztítók


Végig vonul a vírus a családon vagy a munkatársak között? Kínoz az allergia? Köhögést okozó penész spórák? ... Ismerd meg a rendkívüli hatékonyságú, ózonmentes légtisztítókat és teremts higiénikus levegőt éjjel-nappal!

Szabadulj meg a levegőben terjedő kórokozóktól! 
AIR2fresh légtisztító szűrés 
 Ezüst- és rézionos Antiviral légtisztítók 7 védelmi elemmel is a maximálisan tiszta levegő érdekében.

Rendezés:
Nézet:
14.900 Ft
Raktárról Azonnal
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)
24.900 Ft
Raktárról Azonnal
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(1)

 
Tudj meg többet a légtisztítókról!

Ajánljuk figyelmedbe érdekes cikkeinket:
 

Légtisztítók allergia esetén is

Mitől Antiviral légtisztító az AIR2FRESH?

Vírusok vs. légtisztítók

 

AIR2FRESH Antiviral légtisztító termékcsalád

Speciális ezüst- és rézionos eljárással

    ezüstionos antiviral légtisztító hatás ezüstionos légtisztító hatás

Szabadulj meg a levegőben terjengő, nem kívánatos kórokozóktól!

 

 

 

Összetett szűrési eljárás 4+3 védelmi elemmel
   

antiviral szűrők


  

1. Előszűrő: az előszűrő felelős az 5 mikronnál nagyobb (5 mikron= 0,005000000 mm) részecskék, szennyeződések eltávolítására, mint a haj, szőr, állatszőr, nagyobb porszemek.

2. Méhsejtes aktív szén szűrő: megköti az vegyi anyagokat, kellemetlen szagokat és illékony szerves vegyületeket (VOC).

3. HEPA H13 szűrő: Képes kiszűrni a levegőben található részecskék (pollen, baktériumok, allergének) 99,97%-át, egészen 0.3 mikron méretig.
 

Hogy mit is jelent a gyakorlatban ez a hatékonyság?
 

Vessük össze a levegőben keringő veszélyt jelentő elemek tulajdonságával:
 

 


   

A fent bemutatott részecskék közül fontos külön figyelmet fordítani a vírusokra, hiszen jelentős részük kisebb, mint 0.3 mikron (0.3 mikron = 0.0003 milliméter). Ezek a parányi kórokozók a HEPA szűrőn nehezen akadnának fenn, ezért a modern csúcstechnológiának és korunk elvárásaira válaszolva, az AIR2FRESH készülékek gyártója létrehozta az ANTIVIRAL védelmi elemmel kiegészített szűrési eljárást.
 

4. Réz-és ezüstionos ANTIVIRAL technológia: A 0.3 mikronnál kisebb vírusokkal is felveszi a harcot.

  • A legfrissebb kutatások bebizonyították, hogy a réz- és ezüstionok baktérium- és vírusölő tulajdonságokkal rendelkeznek. Képesek életképtelenné tenni a SARS, a H7N9 (madárinfluenza, koronavírus), a H1N1 (légúti influenza vírus) és egyéb vírusokat.
  • Súlyosan károsítják a mikroorganizmusok sejt membránját, amely felszakadhat és citoplazmatikus (sejtfolyadék, amelyben megtalálhatók a sejtszervecskék) szivárgás következhet be, amelynek során a mikroorganizmus elpusztul. 

Antiviral légtisztító vírus esetén is

  
Fokozott védelmi elemek az Expert 40 és Ultimate 55 légtisztítókban:

5. Hideg katalitikus szűrő: megköti a rajta áthaladó levegőben lévő ammónia, benzol, illékony szerves vegyületek, hidrogén, kén és egyéb, az oxigénnel reakcióba lépő káros gázokat, majd vízre és széndioxidra bontja le azokat.

6. UV-C fény: Az UV-C az egyik legerősebb sterilizáló, fertőtlenítő, baktériumölő fény. Fokozott védelmet nyújt a vírusok, baktériumok ellen.

7. Ionizáció: A negatív ionok magukhoz vonzzák a levegőben található szennyeződéseket, így hozzájárulnak ahhoz, hogy a levegőben keringő por, pollen, egyéb részecskék apró részecskék száma csökkenjen. Emellett javítják a levegő minőségét, melynek számos egészségjavító hatása lehet.

 


Az intelligens levegőminőség érzékelő folyamatosan vizsgálja a levegőben levő káros részecskék számát, így az automatikus üzemmódban a szennyezettségnek megfelelő fordulaton tisztítja a szoba levegőjét. Teremts tiszta levegőt 1 gombnyomással!

 


 

Hova javasoljuk?
  

légtisztító felhasználási terület

 

 

Kérdésed van?

Hívd ügyfélszolgálatunkat munkanapokon, hétfőtől péntekig 8:00 - 16:00 óra között és segítünk Neked!