Barion Pixel
Kategóriák
Okos Ajánlat: AIR2FRESH Ultimate 55 és PureSeven légtisztító szűrő szett + 2 db párásító szűrő
34.700 Ft

Okos Ajánlat: AIR2FRESH Ultimate 55 és PureSeven légtisztító szűrő szett + 2 db párásító szűrő

34.700 Ft
Átlagos értékelés: (1)
Cikkszám: OG-A2F-OL-IUVW55AV-FULL-FILTSET
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: INGYENES

HEPA H13 és Hideg katalitikus + Méhsejtes aktív szén összetett szűrőbetét szett, ANTIVIRAL védelmi elemmel és 2 db párásító szűrő AIR2FRESH Ultimate 55 légtisztító készülékhez.

► Leírás

HEPA H13 és Hideg katalitikus + Méhsejtes aktív szén összetett szűrőbetét és 2 db párásító szűrő AIR2FRESH Ultimate 55 légtisztító készülékhez.

 

Hideg katalitikus + Méhsejtes aktív szén összetett szűrőrendszer

 


 

Katalizálja (megköti) a rajta áthaladó levegőben lévő ammónia, benzol, illékony szerves vegyületek, hidrogén, kén és egyéb, az oxigénnel reakcióba lépő káros gázokat, majd vízre és széndioxidra bontja le azokat.
 
 
  

A méhsejtes aktív szén szűrő lényegében a vonzás és megkötés elvén működik, így a szálló szennyező részecskéket magukhoz vonzzák, és felületükön megkötik. Ezek a szennyező részecskék az illékony szerves vegyületek (VOC), a levegőben található vegyi anyagok, illetve a kellemetlen szagokért felelős molekulák

A hideg katalitikus + aktív szén szén összetett szűrőbetét együttesen nagyobb hatékonysággal képes megszüntetni ezen káros anyagokat, mivel a szénszűrő megköti ("elraktározza magában"), a katalitikus szűrő pedig képes meg is szüntetni azokat.


 
 

HEPA H13 szűrő

 


 
 

A HEPA szűrőt eredetileg a NASA fejlesztette ki, de immáron bárki számára elérhető. A HEPA H13 szűrő képes kiszűrni a levegőben található részecskék 99,97%-át, egészen 0,3 mikron méretig (0,3 mikron= 0.0003000000 mm).

 

 

Párásító szűrő

 

 

 

Párásítás biztonságosan

Sokan nem tudják, de a megfelelő páratartalom is elengedhetetlen része a higiénikus levegőnek. Mivel a a száraz levegő a légutakat irritálhatja, az ideális páratartalommal csökkenthető a köhögés, orrszárazság. Az egészséges beltéri levegő megteremtéséhez tehát szükség lehet párásító készülék használatára. Azonban a párásításnak is vannak aranyszabályai melyeket az egészségünk megőrzése érdekében be kell tartani. Párásítás precízen az egészséges levegőért >>>

Kosárba

► Paraméterek

Összetett, két oldalú szűrőrendszer HEPA H13 és Méhsejtes aktív szénszűrő ANTIVIRAL védelmi elemmel és 2 db párásító szűrő

► Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban
2024. 06. 04. -
Igazolt vásárlás
Kiváló termékek, csere után még jobban érezni a levegő frissességét