Barion Pixel
Kategóriák

Ingyenes házhozszállítás

  
 
 
Gyors és ingyenes szállítás akár másnapra! 

 
A 14:00 óra előtt leadott rendeléseket akár már következő munkanap kézbesítheti Számodra a GLS futárszolgálat!
 
Fontos számunkra, hogy a szállítással is elégedett legyél, ezért importőrként nagy hangsúlyt fektetünk a folyamatos raktárkészlet mellett a gyors szállításra is. Ezért akár már a következő munkanapra is kiszállítjuk a kiválasztott ózongenerátort, légtisztítót és alkatrészt GLS futárszolgálat segítségével lakcímedre, munkahelyedre. Természetesen az MPL futárszolgálatot is választhatod, ha az számodra a szimpatikus megoldás. Sőt amennyiben nem szeretnéd napirended a futárhoz igazítani, kérheted csomagod GLS  vagy MPL csomagpontra vagy automatába is, ahol akkor veszed át rendelésed, amikor Neked megfelel.
 

30.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES szállítás!

GLS futárszolgálattal bruttó 30.000 Ft-ig történő vásárlás esetén a házhozszállítás díja bruttó 1.990 Ft, GLS automatába vagy csomagpontra történő szállítás bruttó 990 Ft.

MPL esetén bruttó 30.000 Ft-ig történő vásárlás esetén a házhozszállítás díja a csomag súlyától függóen 10 kg-ig bruttó 1.990 Ft, 10.1 kg - 20 kg 2.990 Ft, 20,1 - 40 kg 5.990 Ft. MPL Post pont és automata esetén 20 kg-ig a szállítás díja bruttó 990 Ft.


 

Részletes szállítási információk az ÁSZF-ben.

 
Rendezés: