Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ingyenes házhozszállítás

  
 
Importőrként mi tudjuk Számodra biztosítani a legnagyobb ózongenerátor árú- és alkatrészkészletet, hogy ne kelljen rendelésedre napokig várnod. Mi akár következő munkanapra is kiszállítjuk a kiválasztott ózongenerátort és alkatrészt GLS futárszolgálat segítségével lakcímedre, munkahelyedre, sőt amennyiben nem szeretnéd napirended a futárhoz igazítani, kérheted csomagod GLS csomagpontra vagy automatába is, ahol akkor veszed át rendelésed, amikor Neked megfelel.

Szállítási költség Magyarországon belül 30 kg egységsúlyig: 

 
  • bruttó 15.000 Ft feletti vásárlás esetén INGYENES, 
  • bruttó 15.000 Ft alatti vásárlás esetén bruttó 2.000 Ft, kivéve bizonyos akciók esetében.


A 14:00 óra előtt leadott rendeléseket akár már következő munkanap kézbesítheti Számodra a futárszolgálat!
 

( A 30 kg egységsúlyt meghaladó áruk, valamint Magyarországon kívüli szállítás esetén (függetlenül az egységsúlytól) a Felek minden esetben külön állapodnak meg a szállítás formájáról, díjáról és a kiválasztott futárcégről. Ez esetben kérjük vedd fel a kapcsolatot ügyfélszolgálatunkkal. Egységsúly alatt egy darab termék maximális súlyát értjük, nem pedig a több tételből álló rendelést tartalmazó összsúlyt. Részletes szállítási információk az ÁSZF-ben.)

 
Rendezés:
Nézet: