Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Teljes körű gyártói garancia 3 évig fő termékeinkre

 
 
Az már beleivódott a magyar emberek tudatába, hogy új termékek vásárlása esetén 1 év garanciát kell vállalnia az eladónak (bruttó 10.000.- ft vételár felett). Mi ezt tripláztuk meg és nyújtjuk felár nélkül, amit műszaki cikkeknél még sok világmárka se mer megtenni. A webshopunkon megtalálható fő termékcsaládunk ózongenerátorjaira (Silver 4000, Blue 10000, Chrome 2000 és Chrome 40000 készülékekre) 3 év garanciát vállalunk. Természetesen többi termékünkre és azok külön is megvásárolható alkatrészeire is nyújtunk jótállást, az 1 év időtartam minden esetben.
 
A garancia fontos kérdése sok esetben a forgó és kopó alkatrészek, amelyekről nem szokott beszélni az eladó az értékesítés előtt. Ezekre az alkatrészekre a használat mértékétől függően általában nem lehet garanciális igényt érvényesíteni, hiszen ezek az alkatrészek a használat során, a használat mértékétől függően cserélni kell. Mi ezen kopó alkatrészekre is biztosítunk 1 év garanciát, akár generátor készülékként, annak részeként vásárolta meg, akár utólag, pótalkatrészként. Az ózongenerátorok esetében az ilyen alkatrészek az ózonlapok, ózonkazetták, ózoncsövek. Légtisztítók esetében a szűrőknél nem jöhet szóba meghibásodás, nincs bennük mozgó alkatrész, nem folyik át rajtuk áram. Azok legrosszabb esetben gyártási- illetve anyag hibásak lehetnek, amelyre cégünknél még nem volt példa. Esetünkben az ózonlapok, ózonkazetták és az ózoncsövek az érdekesebbek. Az ilyen alkatrészek meghibásodásáról még nem kaptunk vásárlói visszajelzést, ha megfelelően használták készülékeinket. Ezért is tartjuk fontosnak, hogy olvassák el beüzemelés előtt a használati útmutatót és a jótállási jegyet, hogy hogyan tárolják és használják a terméket és mire vonatkozik a garancia, illetve keressék fel szakképzett ügyfélszolgálatunkat, ha kérdésük merülne fel hogyan kell megfelelően használni az ózongenerátort. 
 
Importőrként minden alkatrészből tartunk raktáron, nem küldjük tovább a gyártónak a garanciális terméket, ezért feleslegesen nem kell a visszaküldésre heteket-hónapokat várni. Törekszünk rá, hogy minél kevesebb időt kelljen a garanciális készüléknek nálunk töltenie.
 

 
A kibővített 3 éves garancián felül közvetlenül tőlünk vásárolt ózongenerátorjainkra, a jogilag előírt 14 napot kibővítve, 30 napos pénzvisszafizetési garanciát, elállást biztosítunk. Közel 10 éves tapasztalatunkra támaszkodva bízunk annyira termékeinkben és az ózon jótékony tulajdonságaiban, hogy tudjuk, be fog válni az Ön problémájára is.
Rendezés:
Nézet: