Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Top ajánlataink

 
légtisztítók 30 nap pénzvisszafizetéssel      légtisztító ingyenes szállítással
 

Minőség-Teljesítmény-Szuper ár! Ózongenerátorok, légtisztítók, UV-C lámpák, párásítók egyenesen tőlünk, az importőrtől. Válassz TOP ajánlataink közül:

Rendezés:
Nézet:
39.900 Ft
Raktárról Azonnal
Átlagos értékelés: 5 / 5 csillag!(15)

 
Még több innovatív megoldásokért és okos ajánlatokért böngéssz honlapunkon:
 

>> Ózongenerátorok és kiegészítők,

>> Légtisztítók és kiegészítők

>> Párásítók és légmosó folyadékok,

>> UV-C lámpák és kiegészítők 

>> Víztisztítók fordított ozmózis eljárással

 

Kérdésed van? További információra lenne szükséged?

Hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal munkanapokon, hétfőtől péntekig 8:00-17:00 és segítünk Neked!

 

 

 


  
Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!