Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

OZONEGENERATOR - ózongenerátor készülékek egyenesen az importőrtől

        
 
 
Az alábbi OZONEGENERATOR Silver 4000, Blue 7000 (HE-152R), Chrome 28000 és Home 360 
ózongenerátor készülékekre
 
3 év garanciát vállalunk.
Rendezés:
Nézet:

Elnézésedet kérjük, de a megnövekedett rendelési igény miatt honlapunk lassabban frissül, így előfordulhat, hogy nem követi a tényleges raktárkészletet.  Igyekszünk minden rendelési igényt teljesíteni, de előfordulhat, hogy előrendelést tudunk rögzíteni. Kérünk érdeklődj ügyfélszolgálatunkon. Ha épp foglaltak a vonalak, ne lepődj meg. Ígérjük, hogy sorban haladva, mindenkit felkeresünk, és megpróbáljuk teljesíteni a kéréseket. Azon termékek, amelyek alatt az AJÁNLATKÉRÉS gombot látod, később lesznek elérhetőek, de az ajánlatkérést alkalmazva már most tudod jelezni felénk érdeklődésed. Köszönjük türelmed és megértésed!

 

 

Melyik ózongenerátort válaszd? Segítségedre lehet a választásban:

Területkezelési tájékoztató

 

Az ózon az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő, alkalmazása új lehetőségeket nyújt a lég- és felület higiénia területén. Gáz halmazállapotának köszönhetően a kezelni kívánt terület minden pontjába eljut, kellő koncentrációban megsemmisíti a vírusokat, a baktériumokat, a gombákat és más egyéb káros mikroorganizmusokat, illetve a kellemetlen szagokat okozó molekulákat is. Előállítását az ózongenerátorok végzik, tehát a fertőtlenítés környezetbarát módon zajlik. 

 

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

Vállalkozásod van?  Jelentkezz viszonteladónak és bővítsd termékpalettádat olyan innovatív termékkel, amely rengeteg felhasználási területen old meg problémákat gyorsan és hatékonyan!