Barion Pixel
Kategóriák

Miért jó az importőrtől ózongenerátort vásárolni?


 
Cégünk az OZONEGENERATOR márka európai forgalmazójaként célként tűzte ki magának, hogy szélesebb körben is megismertesse az ózongáz jótékony hatását. Ezért speciális oktatásban részesített ügyfélszolgálatot alakítottunk ki, amely legfőképpen a majd 10 éves importőri tapasztalatainkra épül. Így amennyiben vásárlás előtt kérdésed van, amire szeretnél minél gyorsabban választ kapni, keresd szakképzett ügyfélreferenseink egyikét 8-16 óra közötti nyitvatartási időben, akár telefonon, e-mail-ben, vagy facebook-on, ahogy Neked a legkényelmesebb.
 
 
 
 
Nem vagy biztos abban, hogy a problémádra jó megoldás-e az ózongenerátor? Semmi gond, erre is találtunk megoldást. Még a közel 10 éves tapasztalatunk ellenére is nap mint nap találkozunk még számunkra is új felhasználási lehetőségekkel, amelyekről még sehol se születtek tanulmányunk és úttörők lehetünk a témában az ózon vonatkozásában. Vásárold meg, teszteld le problémádra az ózont, mi bízunk annyira ózongenerátorainkban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Oszd meg tapasztalataidat, ezért cserébe rugalmasságot és biztonságot nyújtunk, ha valamiért nem válik be problémádra az ózongáz ereje.
 
 
 
 
Importőrként mi tudjuk Számodra biztosítani a legnagyobb árú- és alkatrészkészletet, hogy ne kelljen napokig várnod rá. Mi akár következő munkanapra is kiszállítjuk termékeinket GLS futárszolgálat segítségével lakcímedre, munkahelyedre, sőt amennyiben nem szeretnéd napirendedet a futárhoz igazítani, kérheted csomagod GLS és MPL csomagpontra vagy automatába, ahol akkor veszed át rendelésed, amikor Neked megfelel. Ezeket a csomagküldési szolgáltatásainkat bruttó 30.000 Ft-os vásárlás felett INGYEN veheted igénybe  magyarországi lakcím esetén. (Bővebb szállítási információk az ÁSZF-ben)

 
Számunkra az elégedett vásárló a legnagyobb elismerés, ezért vásárlást követően maximális támogatást nyújtunk garanciális és azon túli ügyintézések terén is. Azért, hogy minél elégedettebb legyél, termékeinkkel évek óta foglalkozó szervizes munkatársaink akár 1 nap alatt is képesek az esetleg felmerülő hibát elhárítani. Nem keresünk kiskapukat miért nem akarjuk megjavítani készülékét, ezért nem kell bizonyítanod, hogy szakszerűen használtad a terméket és garanciális problémáról van szó, minden panaszt kivizsgálunk.

 
 
Összefoglalva, az alábbi előnyökkel jár, ha nálunk vásárolsz:
 
- Közel 10 éves tapasztalat az ózongenerátorok piacán 
- Szakképzett ügyfélszolgálat: széleskörű tájékoztatás a felhasználási területekről és használatról 
- Folyamatos raktárkészlet készülékeinkből, kiegészítőkből és alkatrészekből
- Webshopunkon vásárolt fő termékeinkre 3 év gyártói garanciát biztosítunk
- Gyors garanciális ügyintézés, közvetlen a márkaszervizünkbe 
- Garancián túli alkatrész pótlás raktárkészletről 
- Akár ingyenes kiszállítás másnapra
- A törvényi kötelezettségen felüli, egyedülálló 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk ózongenerátorainkra.
Rendezés: