Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Miért jó az importőrtől ózongenerátort vásárolni?


 
Cégünk az OZONEGENERATOR márka európai forgalmazójaként célként tűzte ki magának, hogy szélesebb körben is megismertesse az ózongáz jótékony hatását. Ezért speciális oktatásban részesített ügyfélszolgálatot alakítottunk ki, amely legfőképpen a majd 10 éves importőri tapasztalatainkra épül. Így amennyiben vásárlás előtt Önben kérdés merül fel, amire szeretne minél gyorsabban választ kapni, keresse fel szakképzett ügyfélreferenseink egyikét 8-17 óra közötti nyitvatartási időben, akár telefonon, e-mail-ben, vagy facebook-on, ahogy Önnek a legkényelmesebb.
 
 
 
 
Nem biztos abban, hogy az Ön problémájára jó megoldás-e az ózongenerátor? Semmi probléma, erre is találtunk megoldást. Még a közel 10 éves tapasztalatunk ellenére is nap mint nap találkozunk még számunkra is új felhasználási lehetőségekkel, amelyekről még sehol se születtek tanulmányunk és úttörők lehetünk a témában az ózon vonatkozásában. Vásárolja meg, tesztelje le problémájára az ózont, mi bízunk annyira ózongenerátorainkban, hogy 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk. Ossza meg tapasztalatait, ezért cserébe rugalmasságot és biztonságot nyújtunk, ha valamiért nem válik be problémájára az ózongáz ereje.
 
 
 
 
Importőrként mi tudjuk Önnek biztosítani a legnagyobb árú- és alkatrészkészletet, hogy ne kelljen rendelésére napokig várnia. Mi akár következő munkanapra is kiszállítjuk termékeinket EXPRESS ONE vagy GLS futárszolgálat segítségével lakcímére, munkahelyére, sőt amennyiben nem szeretné napirendjét a futárhoz igazítani, kérheti csomagját GLS csomagpontra is, ahol akkor veszi át rendelését, amikor Önnek megfelel. Ezeket a csomagküldési szolgáltatásainkat bruttó 12.700.- ft-os vásárlás esetén INGYEN veheti igénybe minden magyarországi lakcím esetén, így az összes ózongenerátorunkat szállítási költség megfizetése nélkül veheti meg tőlünk.

 
Számunkra az elégedett vásárló a legnagyobb elismerés, ezért vásárlást követően maximális támogatást nyújtunk garanciális és azon túli ügyintézések terén is. Azért, hogy Ön minél elégedettebb legyen, termékeinkkel évek óta foglalkozó szervizes munkatársaink akár 1 nap alatt is képesek az esetleg felmerülő hibát elhárítani. Nem keresünk kiskapukat miért nem akarjuk megjavítani készülékét, ezért nem kell bizonyítania, hogy szakszerűen használta a terméket és garanciális problémáról van szó, minden panaszt kivizsgálunk.

 
 
Összefoglalva, az alábbi előnyökkel jár, ha nálunk vásárol:
 
- Közel 10 éves tapasztalat az ózongenerátorok piacán 
- Szakképzett ügyfélszolgálat: széleskörű tájékoztatás a felhasználási területekről és használatról 
- Folyamatos raktárkészlet készülékeinkből, kiegészítőkből és alkatrészekből
- Webshopunkon vásárolt fő termékeinkre 3 év gyártói garanciát biztosítunk
- Gyors garanciális ügyintézés, közvetlen a márkaszervizünkbe 
- Garancián túli alkatrész pótlás raktárkészletről 
- Ingyenes kiszállítás akár másnapra
- A törvényi kötelezettségen felüli, egyedülálló 30 napos pénzvisszafizetési garanciát vállalunk ózongenerátorainkra.
Rendezés:
Nézet: