Barion Pixel
Kategóriák

Ózongenerátorok az importőrtől


 

Komplex eljárás az ózon erejével. Ózongenerátorok szobába, irodába, közösségi térbe, üzembe, gépjárműbe... Top minőség-teljesítmény, szuper ár-érték arány! Válaszd ki készüléked:  

Rendezés:

 
Komplex eljárás az ózon erejével

 
Az ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását. A már megszokott takarítási eljárást kiegészítve napjainkban számos területen alkalmazzák az ózongenerátor készülékeket pl.: otthon, munkahelyeket, orvosi rendelőkben, éttermekben, szállodákban, közösségi terekben, autókban...
 

 

OZONEGENERATOR termékcsalád
 

 

Melyik ózongenerátort válaszd? Mennyi ideig használd? Segítségedre lehet:

 

A következő táblázat segítségedre lehet kiválasztani a számodra megfelelő készüléket és meghatározni a kezelés időtartamát:
 

melyik ózongeneratort válaszd     

 

 

Hogyan használd az ózongenerátort?

Általános használta: 

  1. Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  2. A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!

  3. Zárd le a kezelni kívánt területet!

  4. Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!

  5. Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyd el a járművet, helyiséget!

  6. Az ózon kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt beszállsz az autóba, vagy bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.

  7. Szellőztesd ki a kezelt területet!

 

Miért érdemes ózongenerátor készüléket közvetlen tőlünk, az importőrtől vásárolni ? 

 

 

Ózongenerátor 10 év tapasztalattal 


- Közel 10 éves tapasztalat az ózongenerátorok piacán 
Szakképzett ügyfélszolgálat: széleskörű tájékoztatás a felhasználási területekről és használatról 
Folyamatos raktárkészlet készülékeinkből, kiegészítőkből és alkatrészekből
- Gyors garanciális ügyintézés, közvetlen a márkaszervizünkben 
- Garancián túli alkatrész pótlás raktárkészletről 
Ingyenes kiszállítás akár másnapraHogyan tudod megvásárolni az ózongenerátort és többi termékünket?


- Válaszd azt az ingyenes fizetési módot, amelyik neked a legkényelmesebb: Utánvétel, Bankkártyás fizetés online vagy Banki átutalás előre. A fizetési módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.
 
- Ózongenerátor készülék vásárlása esetén válaszd ki azt az ingyenes szállítási módot, amelyik neked a legpraktikusabb: házhozszállítás GLS futárral vagy átvétel GLS automatában / csomagponton. Ingyenes szállítás akár másnapra! A szállítási módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

 


 

 Amennyiben kétségeid vannak, próbáld ki most készülékeinket 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 


30 nap pénzvisszafizetés garancia 

 

 


Kérdésed van? További információra lenne szükséged, hogy melyik ózongenerátort válaszd?

Hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal, segítünk Neked!

 

kapcsolat   Kapcsolat

 

 

 

 

 Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 
 
Előfordulhat, hogy a weboldalon megtalálható cikkek a megjelenésüknek időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!