Barion Pixel
Kategóriák

Ózongenerátorok ingyenes és gyors szállítással

OZONEGENERATOR, a A magyar ózongenerátor márka magyar márka. Minőség, Teljesítmény, Szuper ár! Ózongenerátorok szobába, autóba, irodába, üzembe...

ózonkazettás ózongenerátorok 

Ismerd meg a forradalmasított, ózonkazettás ózongenerátorok előnyeit! Az ózonlap csere mindössze pár mozdulattal elvégezhető! Továbbfejlesztett kialakítás, megnövelt teljesítmény!

Rendezés:

 
Komplex eljárás az ózon erejével

 
Az ózon olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi tisztítás során nehezen elérhetőek. Gáz halmazállapota miatt mindenhova odafér, átjárja az elérhetetlen felületeket, a bútorokat, textíliák szöveteit is, így maximálisan kifejti hatását. A már megszokott takarítási eljárást kiegészítve napjainkban számos területen alkalmazzák az ózongenerátor készülékeket pl.: otthon, munkahelyeket, orvosi rendelőkben, éttermekben, szállodákban, közösségi terekben, autókban...

 

Melyik ózongenerátort válaszd? Mennyi ideig használd? Segítségedre lehet:

 

A következő táblázat segítségedre lehet kiválasztani a számodra megfelelő készüléket és meghatározni a kezelés időtartamát.

A könnyebb megkülönböztetés érdekében az ózonkazettás ózongenerátorok termékfotóján, a készülék mellé helyezett ózonkazetta szemlélteti a kialakítás módját. Az ózongenerátor mellett szereplő ózonkazetta a készülék tartozéka, amely kiküldéskor a készülékben lesz elhelyezve.

Melyik ózongenerátort válaszd - hogyan használd     

 

Mi a különbség a továbbfejlesztett ózonkazettás vagy beépített ózonlapos ózongenerátor között?

 

Az OZONEGENERATOR készülékek gyártója forradalmasította az ózongenerátorok kialakítását a szabadalmaztatott, gyorscserés ózonkazettás megoldás bevezetésével. Az újgenerációs OZONEGENERATOR Silver 4000, Blue 10000 és Gold 10000 ezen speciális tulajdonsága miatt, Európa szerte kiemelkedik a többi, első ránézésre kívülről hasonlónak tűnő készülékek közül.
 

ózonkazettás ózongenerátor 
 


Az ózonkazettás kialakítás előnyei:

 • Egyszerű karbantartás. Az ózonkazetta egyszerűen kihúzható az ózongenerátor aljából, így a rendszeres karbantartás gyorsan elvégezhető. 
 • Gyors és egyszerű ózonlap csere az ózongenerátor megbontása nélkül. Nincs szükség csavarhúzóra, hűtőpasztára és műszaki érzékre! Az ózonkazetta rettentő egyszerűen, nagyjából 3 mozdulattal, pár másodperc alatt kicserélhető. 
 • Kiemelkedő hatásfok: a továbbfejlesztett hűtési rendszernek köszönhetően erősebb ventilátor működés érhető el, így nagyobb terület kezelése valósítható meg.
 • 3 év garancia

Bővebben az ózonkazettás ózongenerátorok előnyeiről >>
 

A könnyebb megkülönböztetés érdekében az ózonkazettás készülékek termékfotóján, az ózongenerátor mellé helyezett ózonkazetta szemlélteti a kialakítás módját. (Az ózongenerátor mellett szereplő ózonkazetta a készülék tartozéka.)

 

Hogyan használd az ózongenerátort?

 

Általános használta: 

 1. Szüntesd meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!

 2. A kezelni kívánt területről távolíts el minden élőlényt, mert az ózon belégzése káros!

 3. Zárd le a kezelni kívánt területet!

 4. Helyezd el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében. Figyelj arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!

 5. Állítsd be az ózongenerátor időzítőjét a kívánt értékre és hagyd el a járművet, helyiséget!

 6. Az ózon kezelés befejezése után várj legalább 30 percet, mielőtt beszállsz az autóba, vagy bemész a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.

 7. Szellőztesd ki a kezelt területet!

 

Miért érdemes ózongenerátor készüléket közvetlen tőlünk, az importőrtől vásárolni ? 

 

 

Ózongenerátor 10 év tapasztalattal 


- Közel 10 éves tapasztalat az ózongenerátorok piacán 
Szakképzett ügyfélszolgálat: széleskörű tájékoztatás a felhasználási területekről és használatról 
Folyamatos raktárkészlet készülékeinkből, kiegészítőkből és alkatrészekből
- Gyors garanciális ügyintézés, közvetlen a márkaszervizünkben 
- Garancián túli alkatrész pótlás raktárkészletről 
Ingyenes kiszállítás akár másnapra
 


Hogyan tudod megvásárolni az ózongenerátort és többi termékünket?


- Válaszd azt az ingyenes fizetési módot, amelyik neked a legkényelmesebb: Utánvétel, Bankkártyás fizetés online vagy Banki átutalás előre. A fizetési módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.
 
- Ózongenerátor készülék vásárlása esetén válaszd ki azt az ingyenes szállítási módot, amelyik neked a legpraktikusabb: házhozszállítás GLS vagy MPL futárral vagy átvétel GLS vagy MPL automatában / csomagponton. Ingyenes szállítás akár másnapra a GLS futárszolgálattal! A szállítási módokról bővebben az ÁSZF-ben olvashatsz.

 


 

 Amennyiben kétségeid vannak, próbáld ki most készülékeinket 30 napos pénzvisszafizetési garanciával. 


30 nap pénzvisszafizetés garancia 

 

 


Kérdésed van? További információra lenne szükséged, hogy melyik ózongenerátort válaszd?

Hívd ügyfélszolgálatunkat bizalommal, segítünk Neked!

 

kapcsolat   Kapcsolat

 

 

 

 

 

 Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősséget nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 
 
Előfordulhat, hogy a weboldalon megtalálható cikkek a megjelenésüknek időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!