Barion Pixel
Kategóriák
AIR2FRESH Expert 40 légtisztító szűrő szett
24.900 Ft

AIR2FRESH Expert 40 légtisztító szűrő szett

24.900 Ft
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Cikkszám: OG-A2F-OL-IUV40AV-FILTSET
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: 990 Ft

HEPA H13 és Hideg katalitikus + Méhsejtes aktív szén összetett szűrőbetét szett, ANTIVIRAL védelmi elemmel AIR2FRESH Expert 40 légtisztító készülékhez.

► Leírás

HEPA H13 és Hideg katalitikus + Méhsejtes aktív szén összetett szűrőbetét AIR2FRESH Expert 40 légtisztító készülékhez.

 

Hideg katalitikus + Méhsejtes aktív szén összetett szűrőrendszer

 


 

Katalizálja (megköti) a rajta áthaladó levegőben lévő ammónia, benzol, illékony szerves vegyületek, hidrogén, kén és egyéb, az oxigénnel reakcióba lépő káros gázokat, majd vízre és széndioxidra bontja le azokat.
 
 
  

A méhsejtes aktív szén szűrő lényegében a vonzás és megkötés elvén működik, így a szálló szennyező részecskéket magukhoz vonzzák, és felületükön megkötik. Ezek a szennyező részecskék az illékony szerves vegyületek (VOC), a levegőben található vegyi anyagok, illetve a kellemetlen szagokért felelős molekulák

A hideg katalitikus + aktív szén szén összetett szűrőbetét együttesen nagyobb hatékonysággal képes megszüntetni ezen káros anyagokat, mivel a szénszűrő megköti ("elraktározza magában"), a katalitikus szűrő pedig képes meg is szüntetni azokat.


 
 

HEPA H13 szűrő

 


 
 

A HEPA szűrőt eredetileg a NASA fejlesztette ki, de immáron bárki számára elérhető. A HEPA H13 szűrő képes kiszűrni a levegőben található részecskék 99,97%-át, egészen 0,3 mikron méretig (0,3 mikron= 0.0003000000 mm).
  

 

Kosárba

► Paraméterek

Összetett, két oldalú szűrőrendszer HEPA H13 és Méhsejtes aktív szénszűrő ANTIVIRAL védelmi elemmel.

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!