Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Komplex higiénia

Felület- és léghigiéniai megoldások innovatív eszközökkel szobába, irodába, közösségi térbe....

2022. szeptemberi híreink - Ismét egyre több a vírusos megbetegedés és ha ez nem lenne bőven elég, még a parlagfű pollen szezon is a napokban tetőzik. 

Vírusok, baktériumok, penész, szagok, élősködők?

 

Jelen lehetnek akár szobában, műhelyben, közösségi térben és gépjárműben egyaránt. Ismerd meg a módszert, hogyan teremtheted meg és tarthatod fenn a maximális felület- és léghigiéniát innovatív módszerekkel 3 lépésben. Melyik technológia miért fontos? Hogyan segíti az egyik a másikat a maximális higiénia érdekében? Most megmutatjuk!

Örülünk, hogy számodra is fontos a higiénikus környezet! Tudtad, hogy az ózongenerátorral történő kezelést ki tudod egészíteni? Az ózonnal kezelt levegő higiéniáját könnyedén fenntarthatod az AIR2FRESH Antiviral légtisztítóinkkal, amely ráadásul megszűri a kórokozók mellett a port és pollent is. Gondoskodj a léghigiéniáról! Biztosítsd a folyamatosan tiszta levegőt két ózonkezelés között is!

Tudtad, hogy a beltéri levegő akár 5x szennyezettebb lehet, mint a kinti levegő?
Tudtad, hogy a beltéri levegő akár ötször szennyezettebb lehet, mint a kinti levegő? Időnk legnagyobb részét zárt térben töltjük, otthon vagy munkahelyünkön, ezért fontos, hogy higiénikus környezetet és levegőt teremtsünk ezekben a helyiségekben.

Minden szülőt foglalkoztat a kérdés gyermeke érkezése előtt vagy azt követően, hogy hogyan tudná minél jobban megóvni az egészségét.

Magyarics Robin, a POWERTUNING ügyvezetője elmondja, hogyan és miként teremt a POWERTUNING maximális higiéniát az ózon, uv-c fény és antiviral légtisztító kombinált alkalmazásával.

Vidámság és jókedv mellett maximálisan higiénikus környezetben játszanak a gyerekek a Játékdzsungelben.