Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Az ózonkezelés

Az ózon megfelelő alkalmazásával rendkívül gyors, hatékony és komplex kezelést biztosít. Gáz halmazállapotának köszönhetően olyan helyekre is beférkőzik, amelyek a hétköznapi eljárások során nehezen elérhetőek. Átjárja ez elérhetetlen felületeket, a bútorokat, sőt még a textíliák (pl.: függönyök, szőnyegek, kanapék) szöveteit is. 
 

Az ózonkezelés ma már igen elterjedt, széles körben alkalmazott eljárás. Akár lakásokban, irodákba, rendelőkbe, gépjárművekben, éttermi konyhákban, orvosi rendelőkben, öltözőkben, konditermekben, élelmiszerek tárolására használt helységekben is használható.


Az ózongázzal történő kezelés során ózongenerátor a levegőből állítja elő a szükséges ózonkoncentrációt.

ózongenerátor működése, az ózonkezelés 
 

Az ózongenerátor a levegőben lévő kétatomos oxigénből állítja elő a háromatomos ózont a készülékben található ózonlapok segítségével létrehozott apró koronakisülésekkel. Az ózon molekulák erős oxidáló hatásuk miatt, igen rövid életűek és rendkívül reaktív képességgel rendelkeznek. Mindig találnak maguknak megkötni való szagmolekulát. A találkozás pillanatában bekövetkezik az oxidáció, mely során az ózon visszaalakul oxigénné. A kezelés után legalább 30 perc türelmi időt majd egy szellőztetést követően már elfoglalható a kezelt terület, legyen az szoba, iroda, raktár, közösségi tér vagy autó. 
 

Írta: OZONEGENERATOR
 

Ugrás a főoldalra