Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK AUTÓBA, BUSZBA, TEHERAUTÓBA...

KLÍMA, UTASTÉR ÉS RAKTÉR SZAGTALANÍTÓ, PENÉSZMENTESÍTŐ, FERTŐTLENÍTŐ

 

Az elhanyagolt klímaberendezésekben könnyen elszaporodnak a káros mikroorganizmusok (pl.: legionella, penészgombák), amelyek számos kellemetlen tünetet okoznak. A felületes kárpittisztítás következtében a láthatatlan helyeken megtelepedő penész jelentős problémákat eredményez. A kárpitba beivódott makacs szagok eltüntetése sem okoz többé gondot, az ózon lebontja azokat a molekulákat, amelyek mindezért felelősek.

 

Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja a klímarendszert, a teljes utasteret, fertőtleníti a felületeket, behatol még a ülésszövet szálai közé is. 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Ózongenerátor készülékeink így gyorsan és hatékonyan végzik feladatukat még az elérhetetlennek hitt helyeken is.

 

        


A gépjármű belső terének, rakterének és klímájának szagtalanítására és fertőtlenítésére az alábbi készülékeinket ajánljuk. Miután végeztél a gépjármű kezelésével, a készüléket tudod alkalmazni otthonodban, irodádban, garázsodban...

 

   

Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>

 

 Jelentkezz viszonteladónak és fejleszd vállalkozásod igazán innovatív termékekkel! Ne menj el az ózontechnológia nyújtotta előnyök mellett!
Széles felhasználási terület, óriási lehetőségek az ózonnal!