Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK AUTÓBA, BUSZBA, TEHERAUTÓBA...

UTASTÉR, KLÍMA, RAKTÉR FERTŐTLENÍTŐ, SZAGTALANÍTÓ

 

Számolj le velük az ózon erejével: legionella, más baktériumok, vírusok, penészgombák, erős szagok...

 

A gépjárművek higiéniai tisztítását legjobb évente legalább kétszer elvégezni, hiszen az elhanyagolt klímaberendezésekben könnyen elszaporodnak a káros mikroorganizmusok (pl.: legionella, penészgombák), amelyek számos kellemetlen tünetet okoznak. A felületes kárpittisztítás következtében a láthatatlan helyeken megtelepedő penész jelentős problémákat eredményez.

 

A biztonságos utazáshoz, szállításhoz járulnak hozzá OZONEGENERATOR készülékeink, amelyek gyorsan és hatékonyan végzik feladatukat még az elérhetetlennek hitt helyeken is.

 

        


A klímaberendezés, utastér, raktér fertőtlenítése vegyszermentesen történik, mivel az ózon semlegesíti a vírusokat, a baktériumokat és gombákat is. A kárpitba beivódott makacs szagok eltüntetése sem okoz többé gondot, az ózon lebontja azokat a molekulákat, amelyek mindezért felelősek.


A gépjármű belső terének, rakterének és klímájának szagtalanítására és fertőtlenítésére az alábbi készülékeinket ajánljuk, amelyek körültekintő használat mellett hosszútávon biztosítják a nyugodt utazást, szállítást.

 

   

Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>

 

 Jelentkezz viszonteladónak és fejleszd vállalkozásod igazán innovatív termékekkel! Ne menj el az ózontechnológia nyújtotta előnyök mellett!
Széles felhasználási terület, óriási lehetőségek az ózonnal!