Barion Pixel
Kategóriák

Légtisztítók allergia esetén is

Pollen- vagy porallergia? A kínzó tünetek miatt rendkívül nehéz vele együtt élni. Fellélegeznél otthon? Milyen funkciókkal ellátott légtisztítót válassz, amely segíthet az allergiás tünetek enyhítésében? Ebben a cikkben megmutatjuk! Ismerd meg a 7 fontos funkciót!

 

allergia esetén légtisztító


 

Az allergia lényegében a szervezetnek egy téves immunválasza. Rengetegen küzdenek szénanáthával vagy épp porallergiávalKülönböző felmérések alapján Magyarországon a népesség körülbelül 25%-át érinti.  A tünetek nagyon meg tudják keseríteni az ember életét, ha az állandó orrdugulással, folyamatos tüsszögéssel, orr- és szemnyálkahártya irritációjával vagy ettől még súlyosabb tünetekkel kell megküzdenie.

► Porallergia esetén a poratka ürüléke vált ki allergiás reakciót, amely sajnos rendszeres takarítás mellett is egész évben okozhatnak kellemetlen tüneteket. Ebben az esetben érdemes lehet egy ózongenerátor készülék időszakos és egy professzionális légtisztító készülék állandó használata. Ismerd meg az alábbi 7 fontos légtisztító funkciót!

 

► Pollen allergia, azaz szénanátha esetében a pollennaptár segítségével az allergiások egy kis segítséget kapnak, hogy mikor kell számítania kellemetlen tünetekre. Egy megfelelő, az alábbi top funkciókkal ellátott légtisztító óriási segítséget jelenthet a pollen szezonban.
 

pollennaptár


   

7 fontos légtisztító tulajdonság allergia esetén is
 

Ahhoz, hogy allergiás időszakban is nyugodtan lehessen otthon pihenni, tenni-venni és éjszaka aludni, kell valami kiegészítés a beszedett tabletták mellé – vagy helyette. Erre lehet óriási segítség egy professzionális légtisztító.

Milyen tulajdonságok, funkciók teszik rendkívül hatékonnyá a készüléket? Megmutatjuk:

 

1. A légtisztító mérete

Egy nagyobb méretű légtisztító nagyobb ventilátorral rendelkezhet, amely nagyobb hatékonysággal forgathatja meg a szobában lévő levegőt. 

 

2. Többrétegű védelem

A sokszoros szűrőrétegekben fennakadhat minden allergén! Az AIR2FRESH Antiviral légtisztítók az akár 7 védelmi elem mellett olyan extrákkal is rendelkeznek amely rendkívül hatékony szűrési képességet biztosít, így akár meg is szűnhetnek az allergiás reakciók is
 

légtisztító szűrőrendszer 

 

3. HEPA H13 szűrő

Fontos, hogy a kiválasztott légtisztító rendelkezzen kiváló minőségű HEPA szűrő.
 

hepa szűrős légtisztító 
 

A HEPA szűrőt eredetileg a NASA fejlesztette ki, hogy az űrhajókban megfelelő levegőhöz jussanak az asztronauták. AZ AIR2FRESH Antiviral légtisztítók speciális HEPA H13 szűrővel rendelkeznek. Mit tud egy ilyen szűrő? Képes kiszűrni a levegőben található részecskék 99,97%-át, beleértve ebbe a 0,3 mikronnyi részecskéket is. Ezáltal nincs az az allergén, ami ne akadna fel benne.
 

4. ionizációs funkció

Az ionizációs funkció segíti a légtisztítót a tiszta levegő megteremtésében és úgy érezhetjük, mint ha tiszta hegyi levegőt szívnánk az otthonunk közepén. Ezt úgy éri el a készülék, hogy negatív ionokat állít elő, amelyek betöltik a szobát, és magukhoz vonzzák az apró részecskéket, majd visszavezetik azt a légtisztítóba, ezzel teljesen megtisztítva a helységet a levegőben található szennyeződésektől. Természetesen ez a funkció nem csak ennyire jó.
 

5. Intelligens szenzor

 
Az intelligens szenzor felismeri a levegő szennyezettségének mértékét és jelzi színjelzéssel és értékben is. Az szenzor információi alapján a légtisztító a levegő minőségéhez mérten állítja be a ventilátor fordulatszámát automatikusan, biztosítva a szennyeződések mielőbbi kiszűrését. Az AIR2FRESH Antiviral termékcsalád minden készülékünkben megtalálható egy intelligens szenzor, amely képes érzékelni a rajta áthaladó 2,5 mikron méretű részecskéket. 
 

 

 

 
 

6. Automata üzemmód

Az automata üzemmódnak és az intelligens szenzornak köszönhetően a légtisztítók használata roppant egyszerű - egy gombnyomás és a többit a készülék magától intézi! Amint a szenzor azt érzékeli, hogy több nem kívánatos elem, (pl. por, pollen, kórokozó) kering a levegőben, az automatikus funkciónak köszönhetően a légtisztító egyből nagyobb fokozatra kapcsol, és amint megszűri a levegőt, kisebb fokozatra vált. Folyamatos tiszta levegő egy gombnyomásra.


 

7. éjszakai funkció

Az extra csendes éjszakai üzemmód lehetővé teszi a nyugodtabb pihenést. A gép olyan csendesen tisztíthatja a levegőt, hogy gond nélkül el tud mellette aludni az is, aki a legapróbb neszre is felriad. Az AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 készülék rendelkezik automatikus éjszakai üzemmóddal is, ami lekapcsolja a készülék fényeit, valamint automatikusan lelassítja a készülék működését, hogy tényleg zavartalan legyen az éjszaka mellette és reggel pihenten ébredjen a tulajdonosa.
 

Extra csendes légtisztító allergia esetén is éjszakai funkcióval


Az allergia elleni harcban óriási segítséget nyújtanak a professzionális légtisztítók. Az AIR2FRESH Antiviral termékcsaláddal pontosan ez is volt az egyik fontos célkitűzés. Hatékony segítséget nyújtani az allergiában és egyéb légúti megbetegedésben szenvedők számára.


Rita véleménye az AIR2FRESH Antiviral Ultimate 55 légtisztító esetében *

"A gép hatalmas segítség, sohasem hittük volna, ha nem tapasztaljuk. Használatával hamar helyreálltak kisfiam légzési gondjai...


  

Próbáld ki Te is, hogy milyen, ha kevésbé nyomja rá a pecsétet mindennapokra a szénanátha otthon vagy irodában! Teremts te is tiszta levegőt 1 gombnyomással!

Rendezés:

 

Kérdésed van?
 

Hívd ügyfélszolgálatunkat munkanapokon, hétfőtől péntekig 8:00 - 16:00 óra között és segítünk Neked!
 

 

 

 

 


 

 

Az ózongenerátor - biocid célra - a biocid termékek engedélyezésének és forgalomba hozatalának egyes szabályairól szóló 316/2013. (VIII. 28.) Korm. rendelet 24/A. § értelmében az országos tisztifőorvos által kiadott engedély alapján hozható forgalomba és használható fel. A gyártó és forgalmazó semmilyen módon nem utal arra, és elzárkózik attól, hogy az általa forgalmazott ózongenerátor készülékek a fenti követelménynek megfelelnek és nem ajánlja a készülékek biocid célra való használatát. A gyártó és forgalmazó ózongenerátort biocid célra nem hoz forgalomba, nem értékesít, kizárólag szagtalanítási célból kínálja termékeit, illetve semmilyen felelősségen nem vállal az ózon gáz és ózongenerátor készülék használatából vagy a szakszerűtlen, nem jogszabály szerinti alkalmazásból adódó bármilyen jellegű büntetésért, kárért vagy hátrányért. 

Előfordulhat, hogy a weboldalon található cikkek a megjelenésük időpontja miatt, a jogi háttér vagy a piaci helyzet megváltozása miatt már nem időszerűek vagy tévesek. A cikkek csak általánosan fejtik ki az ózon gáz hatását és ózongenerátor használatát, amely a megfelelő engedéllyel rendelkező készülékek esetében lehet helytálló. A cikkek tartalmáért cégünk felelősséget nem vállal. Mindig tájékozódjon az aktuális jogi szabályokról!