Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Fordított ozmózis víztisztító berendezések

Kiváló minőségű, tiszta víz a fordított ozmózis hatékonyságával. A berendezések megfelelő működtetés esetén képesek lehetnek az összes oldott szilárd anyag több mint 95%-át, az összes szerves maradvány +99%-át, az összes baktérium +99%-át eltávolítani, és akár 99%-ban csökkenti a klórt, javítva a víz ízét és minőségét. Ezek berendezések eltávolíthatják a vízben esetlegesen jelenlévő káros anyagokat (pl.: ólom, réz, bárium, króm, higany, nátrium, fluorid vagy nitrit) tiszta és egészséges vizet biztosítva.
Rendezés:
Nézet:


Rendkívüli hatékonyság kórokozók ellen is

 

A fordított ozmózist eredetileg arra tervezték, hogy a haditengerészet számára ihatóvá tegyék a tengervizet. Ideális mindazok számára is, akik nátriumszegény diétát folytatnak. A fordított ozmózis membránnak sokkal kisebb a pórusmérete, mint egy baktériumnak vagy parazitának, így megfelelő alkalmazás esetén, rendkívüli hatékonysággal távolíthatja el a mikroorganizmusokat a vízből.


fordított ozmozis kórokozók kiszűrése
 

 

fordított ozmozis
 

 

Kiváló vízminőség

 

Az ivóvízben észre fogja venni az íz javulását. Kedvezőbb lesz a kávéfőző, a jégkockák vagy a gyümölcslevek készítéséhez is. Ha tisztított vízzel főz, jobban érezheti majd az ételek ízét. Egészségesebb lehet a víz a család számára, és jót tehet a növényeinek is. Az alacsony ásványianyag-tartalomnak köszönhetően, ez a vízkezelés azoknak is ajánlott lehet, akik magas vérnyomásban szenvednek. Ideális gőzölős vasalókhoz is. Az ozmotizált víz segíthet meghosszabbítani a készülékek élettartamát.