Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Irodába, közösségi terekre

Munkahelyen, főként az irodai környezetben, ahol sok ember tartózkodik zárt terekben fontos megelőzni az esetlegesen bevitt kórokozók terjedését, megakadályozva ezzel a megbetegedéseket. 

Törekedj a maximális higiéniára és egészítsd ki a megszokott takarítási folyamatot Léghigiéniai megoldásainkkal! Termékeink közül az UV-C készülékeket olyan helyekre is javasoljuk, ahol rövid idő áll rendelkezésre a lég- és felülethigiénia fenntartására. Az irodaházak többsége ilyen, hiszen folyamatos a dolgozók ingázása, valamint az üzleti megbeszélések esetén sokszor nem telnek el órák két ügyfél érkezése között. Az UV-C fény ereje percek alatt is hatékonyan képes felvenni a harcot a kórokozók ellen, így biztosítva a lég- és felülethigiéniát.

 

 

 

Ismerd meg az UV-C fény drasztikus fertőtlenítő erejét!

Az UV-C technológia 100%-ban vegyszermentes. Az UV-C fény vagy germicid sugárzás, a 200 és 280 nm (100 nm = 0,0001 mm) közti tartományban található. Az úgynevezett kis hullámhosszú sugárzás legnagyobb előnye, hogy megsérti a kórokozók DNS-ét, így akadályozva meg a szaporodásukat. Az UV-C fény hatékony megoldás a gombák, baktériumok, vírusok ellen, ugyanis nem tudnak a mikroorganizmusok ellenállóvá válni a kezelés ellen. Az UV-C sugárzás tehát megfelelő alkalmazás esetén elpusztíthatja a leggyakrabban előforduló vírusokat, úgymint pl az SARS, Influenza, vagy akár a különböző koronavírusokat is (forrás: uvchungary.eu). 

Az UV-C szintén képes elpusztítani az élesztő-, és penészgombákat. Vagyis a legtöbb esetben hasonló végeredményre képes, mint a már jól ismert ózongenerátorok. A 250 nm hullámhossz alatt működő UV-C lámpák ózongázt is bocsátanak ki, a körülöttük levő levegő kémiai szétbontásával. Így azok használata után szükséges a kezelt helyiség minimum fél órás szellőztetése. A 250 nm hullámhossz feletti készülékek azonban már nem termelnek ózongázt. (forrás: wikipedia.org)  Az UV2CLEAN készülékek 253,7 nm-es hullámhosszon működnek, melynek köszönhetően ózonkibocsátás nélkül kiválóan felveszik a harcot a baktériumok, vírusok, gombák, szagok ellen a levegőben és a felületeken.  

 

Számos területen már bizonyította hatását

Manapság az UV-C fényt már az egészségügy számos területén használják az orvosi eszközök, munkaterületek és helyiségek levegőjének fertőtlenítésére (forrás: nnk.gov.hu). 

Az UV ereje bevethető az élelmiszeriparban is, hiszen hatékonyan kezeli a felületeket és a légtérben szálló mikróbákat. Az amerikai FDA (Élelmiszer- és Gyógyszer Engedélyeztetési Hivatal) jóváhagyta az UV-C fény használatát az élelmiszerek kezeléséhez is. (forrás: fda.gov)

Ezt a technológiát az már 1900-as évek elejétől alkalmazzák víztisztításra is. Hazánkban több város, köztük Budapest ivóvizét is UV-C lámpákkal kezelik. (forrás: vizmuvek.hu)

 

Szabadulj meg a levegőben terjengő és a felületeken megtapadt kórokozóktól!

 

                      

 

Az alábbi készülékeket ajánljuk:

Rendezés:
Nézet: