Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Youtube videók

UV-C Plasztik tesztkártya

Ár:
9.900 Ft
Cikkszám: UVC-DOSM-PLAS
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2022. november 30.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: 2.000 Ft

 

UV-C ultraibolya fény hatásának mérésére alkalmas plasztikkártya

 

Leírás

UV-C Plasztik Tesztkártya
 

Manapság már rengeteg helyen és szektorban használják az UV-C ultraibolya fény fertőtlenítő hatását (253,7 nm) és az azt kibocsátó lámpákat szerte a világban. De honnan lehet tudni, hogy a tisztító kezelés hatásos volt-e? A megfelelő ideig lett-e kezelve a helyiség? Kellő hatás érte-e az adott felületet?

Ha mindezek a kérdések felmerültek már legyen szó az egészségügyi intézményekről (kórházak, orvosi rendelők), élelmiszeriparról (gyárak, üzletek), vendéglátásról (szállodák, hotelek), oktatásról (iskolák, kollégiumok) akár irodákban, sőt a saját otthonunkban, akkor a válasz egyszerű!

Honnan lehet tudni, hogy milyen értéket kell elérni? Tanulmányok már kimutatták, hogy például a SARS-CoV-2 koronavírus hatástalanításához és elpusztításához már 22 mJ/cm2 dózisú fertőtlenítő hatású UV-C fény (253,7 nm) már elegendő.

 

 

Használata ennél egyszerűbb már nem is lehetne! Csak kövesd ezt a három egyszerű lépést:

  1.  Helyezd el az UV-C plasztikkártyát az ellenőrizni vagy tisztítani kívánt felületre. Lehet az fal, vagy egy tárgy is. Egyszerre több lap is használható, így mindenhol ellenőrizheted a csíraölő hatást.
  2.  Indítsd el az UV-C lámpát, és hagyd el a helyiséget a kezelés idejére. Ahogy a kártyát fény éri az expozíció megtörténik.
  3.  Amint véget ért a kezelés, egyből látni lehet a magáért beszélő eredményt!   

 

*https://www.signify.com/global/our-company/news/press-releases/2020/20200616-signify-boston-university-validate-effectiveness-signify-uvc-light-sources-on-inactivating-virus-that-causes-covid19?linkId=90981328

Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban