Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Trotec TTK 95 E Páramentesítő - penész ellen (30 liter/nap), 90 m2-ig

Cikkszám: AF-TRO-TTK-95E
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2022. július 05.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: Ingyenes

Trotec TTK 95 E páramentesítő készülék 30 l/nap kapacitással, 3 l űrtartalmú víztartállyal, légszűrővel. A készüléken 30-90%-os érték állítható be. Ha megtelik a víztartály, a készülék automatikusan kikapcsol, megakadályozva a túlfolyást. Igény szerint folyamatosan is működtethető a tartozék tömlő segítségével.

Extra funkciók: be- és kikapcsolás időzítő, ruhaszárító funkció, teli tartályt jelző lámpa

Ajánlott terület: 90 m2 / 230 m3

Leírás

Penészes falak és bútorok? Doh szag? Van megoldás!

Trotec TTK 95 E profi párátlanító max. 30 l/nap teljesítménnyel.

Rendkívül csendes (42dB), megbízható és energiatakarékos!


(A párátlanító raktáron van. A terméket 1-3 munkanapon belül kiszállítjuk Önnek!)

Fontos!!! Mielőtt részletesen leírjuk a termék tulajdonságait, szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a leírás végén zöld címsorral kiemelve adunk egy szakmai tanácsot, melyben részletesen leírjuk miért fontos és, hogyan kell a penészt eltávolítani a páramentesítés megkezdése előtt. A következő fejezetekben pedig ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait olvashatja:

A TTK 95 E professzionális párátlanító több problémára is megoldást jelent:

 • Az ablakon lecsapódó párára,

 • Csökkenti a fűtésszámlát.

 • Az optimális páratartalom megtartásával megelőzheti a penészképződést

 • Talajvíz és belvíz áztatta helyeken elősegíti, felgyorsítja a kármentesítést.

A TTK 95 E párátlanító a német Trotec márka egyik legmeggyőzőbb típusa

A németek 2014-ben vezették be ezt a típust, melynél ugyanazokat a kiforrott műszaki megoldásokat alkalmazták, mint a legsikeresebb típusnál, a kisebb testvérnél. Így sikerült egy olyan párátlanítót megalkotni, ami ajánlottan 90 m2 helyiségméretig is elegendő teljesítményt nyújt, mégis ugyanolyan csendes, mint a kisebb készülék. Teljesítményéhez képest alacsony áramfogyasztása miatt sok egyéb típushoz képest áramot és így pénzt takaríthat meg a felhasználó. Mind műszaki tartalomban, mind megjelenésben egy első osztályú páramentesítőről van szó. Lentebb további részleteket is olvashat a TTK 95 E párátlanító műszaki és gyakorlati előnyeiről.

A profi Trotec TTK 95 E páramentesítő gyakorlati előnyei:

Tömlőcsatlakozó: Az összegyűjtött víz kivezethető egy lefolyóba, így még a tartály ürítésével sem kell feltétlen foglalkozni. A páramentesítő készülék oldalához csatlakoztatható egy 1/2 colos tömlő, mellyel gravitációs módszerrel pl. egy padlóösszefolyóba vezethetjük a vizet.

Túlfolyás elleni védelem óvja a felhasználót attól, hogy túlcsorduljon a tartály. Amennyiben megtelt a tartály, vagy nincs a helyén, úgy a párátlanítás leáll, vagy el sem indul.

Csendes kompresszora a legmodernebbek közé tartozik. Rotációs elven működik. Ennek köszönhetően rendkívül csendes. Nem találtunk még ebben a teljesítménykategóriában más ennyire halk páramentesítőt.

Energiatakarékos: A modern kompresszornak köszönhető a nagyon alacsony áramfelvétel is. Legfeljebb 500 W-ot fogyaszt. Ekkora párátlanító kapacitás mellett ez optimális érték.

Modern, esztétikus külsővel rendelkezik. Kis mérete, szolíd színe és gyönyörű formavilága miatt jól illeszkedik bármely lakótérbe vagy irodai környezetbe.

Teljesítménye nagyon meggyőző. Max. 30 liter/nap párátlanító képessége kb. 200-250-szer nagyobb, mint a tablettás páramentesítők esetében. Ez a maximális párátlanítóteljesítmény 35 °C-on, 95 % r.p. mellett értendő. Ebből következik, hogy ez a típus valóban megelőzi a penészt, és helyreállítja az ideális páratartalmat. Számtalan ügyfelünk próbálkozott már egyéb kevésbé hatékony módszerekkel és eszközökkel mielőtt megvásárolta volna ezt a típust. Reméljük Ön nem kísérletezik tovább felesleges módszerekkel, és olyan páramentesítőt választ, mely tényleg segít a gondján.

Miért van szükség a párátlanításra és hogyan segít a TTK 95 E páramentesítő?

A magas páratartalmú levegő a legmegfelelőbb környezet a penész spórák szaporodásának.

Ezen kívül a téli időszakban az ablaküvegen, falakon lecsorgó pára rengeteg kellemetlenséget jelent, nem beszélve a kellemetlen, mindent átható doh szagról.

A párátlanító készülék használatát számtalan további körülmény indokolja. Ezek közül az egyik gyakori a hőszigetelés, amire a fűtés költségeinek csökkentése miatt van szükség. Ugyanakkor a hőszigeteléssel az új lakóházakban, és a régi épületekben egyaránt teljesen bezárjuk a nedvességet.

Továbbá a tökéletesen záró műanyag ablakokkal és egyéb modern nyílászárókkal nem csak a hőt, de a lakásban az élettel keletkező párát is bezárjuk. Ezzel rengeteg problémát okozunk magunknak.

Gondot okozhat a magas páratartalom a pincékben, raktárakban, könyvtárakban, edzőtermekben is.

A Trotec TTK 95 E páramentesítő rövid időn belül rengeteg párát gyűjt össze, így otthonában az ideális szinten tartott páratartalommal mindezen kellemetlen problémától megóvhatja családját, lakását. A Trotec TTK 95 E páramentesítő készülékkel a megfelelő szinten tarthatja a lakás páratartamát.

 


A Trotec TTK 95 E páramentesítőt ajánljuk mindazoknak akik egy energiatakarékos, megbízható párátlanítót szeretnének kedvező áron. A készülék nagy teljesítményű, használata egyszerű, különösen csendes.

A Trotec TTK 95 E párátlanító a kondenzációs módszernek köszönhetően jóval nagyobb teljesítményre képes, mint a tablettás párátlanítók és ezt hosszú évek múlva is megtartja. Hideg időben segít spórolni a fűtésen, ha megfelelő szinten tartja a levegő páratartalmát, hiszen a nedves levegő felfűtése sokkal több energiát igényel.

A páramentesítő fontosabb tulajdonságai összefoglalva:

 • kiváló minőségű, Trotec termék

 • maximális párátlanítható terület: 90 m2 / 230 m3

 • nagy teljesítményű ventilátor

 • rendkívül csendes 

 • könnyű kezelhetőség

 • elektronikus automata leolvasztás

 • teli tartályra figyelmeztető lámpa

 • túlfolyás védelem-automata kikapcsolás

Paraméterek

Ajánlálott biztosíték 10 A
Ajánlott helyiségnagyság 90 m2 / 230 m3
Áramfelvétel /névleges/ 2.2 A
CO2 -egyenérték [t] 0.00039
GWP tényező 3
Hálózati csatlakozás 220 V / 50 Hz CEE 7/7
Hűtőközeg (tipus és mennyiség) R 290 129 g
Kábelhossz 1.5 méter
Kondenzvíz tartály 5.3 l, tömlő csatlakoztatható
Levegőmennyiség (m3/H) 185 m3/h
Méret (H*SZ*M) 240 x 368 x 560 mm
Mozgathatóság fogantyú
Működési tartomány hőmérséklet:5 - 32 C
Működési tartomány páratartalom:30-80 %rH
Párátlanító teljesítmény max. (l/24h) 30 l/nap (35 C/90 % rp.)
Súly (csomagolás nélkül) 15.0kg
Teljesítményfelvétel 500 W
Vezérlés /páratartalom/ digitális páratartalom szabályzó
Zaj (dB és távolság) < 43 dB(A) 1 méter
Jótállás 2 év

Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban