Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Trotec TTK 50 E Páramentesítő - penész ellen - 31 m2-ig

Ár:
62.800 Ft (49.449 Ft + ÁFA)
Cikkszám: AF-TRO-TTK-50E
Szállítási díj: Ingyenes
Átlagos értékelés: Még nem érkezett vélemény. Értékeld te először, köszönjük!
páramentesítő műszaki paraméterei:
 • Feszültség: 220V-240V / 50Hz
 • Áramfelvétel: max. 250 W
 • Maximális teljesítmény: 16 l / nap (35 °C/ 90% pt.)
 • Ajánlott terület: max. 31 m2/ 78 m3
 • Tartósan  (30 °C/ 80 % pt.közöt): 14 l/nap
 • Kondenztartály: kb. 3,5 liter
 • Hűtőfolyadék: R 134 A
 • Méretek: (M/SZ/M): 530 x 310 x 220 mm
 • Ventilátor telj.: max 120 m3/h
 • Zajszint:  < 41 dB
 • Súly: 12 kg
 • Hordozhatóság: kerekeken
 • Üzemi hőmérséklet: 5°C~35°C
 • Jótállás: 2 év
 • Magyar nyelvű használati utasítás

Leírás

Nedves, penészes falak?
Van megoldás!

  Egyik legcsendesebb párátlanítónk - minimális fogyasztással!


párátlanító ruhaszárító

Fontos: Mielőtt részletesen leírjuk a termék tulajdonságait, szeretnénk felhívni a figyelmét arra, hogy a leírás végén zöld címsorral kiemelve adunk egy szakmai tanácsot, melyben részletesen leírjuk miért fontos és, hogyan kell a penészt eltávolítani a páramentesítés megkezdése előtt. A következő fejezetekben pedig ennek a nagyszerű páramentesítőnek a tulajdonságait olvashatja:

2014 év elején megújult a német Trotec cég egyik legkedveltebb párátlanító berendezése. A korábbi TTK 50 S típus új neve TTK 50 E re változott. A TTK 50 E páramentesítő további műszaki fejlesztéseken ment keresztül, még modernebb belső tartalmat, és még szebb külsőt kapott. Olvassa el a részleteket is!

A Trotec TTK 50 E páramentesítő kiválóan alkalmas egy max. 31 m2-es / 78 m3 nagyságú terület komplett kezelésére. Optimálisra csökkenti a páratartalmat, így megszünteti a gombák táptalaját, a nedvességet.  Az optimális páratartalom kellemesebb hőérzetet és könnyebb lélegzést biztosít.

A Trotec TTK 50 E párátlanító gyakorlati előnyei

Alacsony áramfelhasználása, csendes működése és kiváló minősége miatt közkedvelt típus a Trotec TTK 50 E páramentesítő.

Ha a kondenztartály megtelik, akkor a párátlanítás leáll, és egy piros led figyelmeztet a víz kiürítésére. A felhasználónak lehetősége van egy 1/2 colos tömlőt is csatlakoztatni a páramentesítő oldalához, és azt egy lefolyóba vezetni. Ebben az esetben még a tartály ürítésével sem kell foglalkozni.

Áramszünet esetén újraindul: A vezérlés áramszünet esetén is megjegyzi a beállítást, és később visszakapcsol a párátlanítás.

Könnyen mozgatható: Viszonylag alacsony súlya, 4 db kereke és kézreálló fogantyúi segítségével pillanatok alatt mozgatható egyik területről a másikra. 

Energiatakarékos: A TTK 50 E páramentesítő kategóriájának egyik legmegbízhatóbb és legkiforrottabb modellje. Ez a páramentesítő a max. 250 W-os alacsony fogyasztása mellett jóval nagyobb párátlanító kapacitással rendelkezik, mint legtöbb versenytársa.

 

Mire használják a leggyakrabban falszárító készülékeinket?   

 

paramentesito nemet minosegPenész megelőzése: A penészfoltok nagyon sok lakásban, irodában megjelennek, ezért szükség van egy hatékony megoldásra, amellyel meg lehet ezt akadályozni. A Trotec TTK 50 E páramentesítővel azon a szinten tarthatja a páratartalmat, ahol nem képes kialakulni a penész. A páramentesítőn beállítható az elérni kívánt páratartalom. A TTK 50 E páramentesítő használata mellett újra élvezheti a tiszta, dohszag-mentes levegőt. A párátlanítás előtt fontos, hogy figyelembe vegye a leírás alján zöld címsorral közölt információkat!

- Falszárítás : Ha a magas páratartalom miatt nedvessé vált falak okoznak kellemetlenséget pl. vakolathullás, dohos szag, púposodás, stb. a megoldást a páramentesítők jelentik. Ezzel megállítható a bosszúságot és költséget jelentő tünetek továbbterjedése, illetve, ha időben észleljük a veszélyét, akkor elejét vehetjük ezek kialakulásának.

- Vizes ablakok: A párátlanítás a levegő nedvességtartalmát csökkenti, ezáltal az üveggel érintkező levegő már eleve kevesebb víztartalmú, tehát a kicsapódás esélye lényegesen csökken.

RuhaszárításA mosott ruhákból kipárolgó vizet a páramentesítő készülékeink megkötik, és összegyűjtik, így a ruhák száradási ideje a töredékére csökken, enyhítve ezzel a túlságosan párás levegő okozta kellemetlenségeket.

Könyvtárak, gyűjtemények, múzeumok páramentesítése: Kiváló megoldást jelent könyvtárszobákban, kisebb gyűjteményekben a megfelelő páratartalom fenntartásához, mellyel az értéktárgyak, könyvek és festmények élettartamát növelhetjük meg.

 

Pince páramentesítéseSok problémát okozhat a pincékben feltörő talajvíz. A víz visszahúzódása után hosszú ideig kell küzdeni a fal és a vakolat által felszívott nedvességből adódó következményekkel. (lepergő festék, hulló vakolat, dohszag). Mivel a pincékben általában hidegebb a levegő, ezért a szellőztetés sem jelent megoldást, mert a beáramló melegebb levegőben lévő pára rögtön lecsapódik a hideg falakon.  Pincében is alkalmazható párátlanítók úgy segítenek a pince gyors rehabilitációjában, hogy a bent lévő levegő páratartalmát optimális szintre csökkentik, így a falakból és a padlóból kiáramló víz a páramentesítőbe kerül. Arra ügyeljen, hogy, ha a probléma rendszeresen visszatér, akkor ne csak páramentesítsen, hanem a probléma kiváltó okát is kezelje!

- Árvíz, csőtörés utáni helyreállítás A hirtelen nagy mennyiségben a lakásba, irodába, vagy bármely emberi tartózkodásra alkalmas helyiségbe betörő víz hosszú időre használhatatlanná teszi azokat. A Trotec TTK 50 E párátlanító ezt az időt és az utólagos károkat nagyságrenddel csökkenti. Kiszárítja a falakat, a padlót és a berendezési tárgyakat.

Az TTK 50 E páramentesítő a kondenzációs módszernek köszönhetően nagyobb teljesítményre képes és ezt hosszú évek múlva is megtartja, nem úgy, mint a tablettás párátlanítók.

 

A párátlanító fontosabb tulajdonságai:

 • 16 l/nap párátlanító kapacitás (35 °C/ 90% pt.) mellett konnyen kezelheto nemet paramentesito
 • Hőmérséklettartomány: 5 °C és 35 °C
 • Rotációs kompresszorral működik, mely megbízhatóbb és kevesebbet fogyaszt a hagyományos kompresszoroknál
 • FREON mentes, CE tanúsítvánnyal rendelkezik
 • Automata leolvasztó funkció
 • A párátlanítás leolvasztás közben is működik
 • Túlfolyás védelem: a  párafaló működése leáll, ha megtelik a tartály
 • Kivehető és könnyen üríthető víztartály
 • A kondenzvíz lefolyójához tömlő csatlakoztatható, így kiiktatható a tartályürítés
 • Üzemmód jelző lámpák
 • Nincs szükség a hűtőfolyadék utántöltésére.
 • Könnyen hordozható, kerekeken mozgatható, fogantyúval emelhető
 • Levegőszűrő
 • Modern kinézet: mérete kicsi és jól illik a lakókörnyezetbe
 • A páramentesítő nem igényel semmilyen összeszerelést, azonnal üzembe helyezhető
 • Strapabíró görgőkkel, fogantyúval ellátott
 • Bírja a tartós üzemet
 • Halk működés

párátlanító ár már magában foglalja az ÁFÁ-t is. 1-2 munkanapon belül szállítunk az egész ország területére.

 

Hasznos szakmai tanács a páramentesítés megkezdése előtt

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt egyszerűen csak leszárítaná, akkor az szétszórná a spóráit és ott maradnának a gombatelepek. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen és megfelelő szereket és eszközöket használjon. Mindenképp tájékozódjon előtte a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülne a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A párátlanító segítségével ezután penészmenentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervízzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervízhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)


Szüntesse meg a magas páratartalommal járó gondjait! Most 14 napos pénz visszafizetési garanciával és 2 éves teljes körű jótállással szállítunk.

Paraméterek

Feszültség 220V-240V / 50Hz
Áramfelvétel max. 250 W
Maximális teljesítmény 16 l / nap (35 °C/ 90% pt.)
Ajánlott terület max. 31 m2/ 78 m3
Tartósan (30 °C/ 80 % pt.közöt) 14 l/nap
Kondenztartály kb. 3,5 liter
Hűtőfolyadék R 134 A
Méretek (M/SZ/M):530 x 310 x 220 mm
Ventilátor telj. max 120 m3/h
Zajszint < 41 dB
Súly 12 kg
Hordozhatóság kerekeken
Üzemi hőmérséklet 5°C~35°C
Jótállás 2 év

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény. Értékeld te először, köszönjük!
Írja meg véleményét!

rendelés figyelmeztetés

 

A jelenleg kialakult helyzetben nagyon sokan gondolják úgy, hogy légtisztító és ózongenerátor készülékeink képesek hathatós segítséget nyújtani a rettegett mikroorganizmusokkal szemben, így a keresleti arány rendkívüli módon megnőtt az összes ilyen típusú készülékeink felé és a készletünk elfogyott.
 
Cégünk, mint a legnagyobb hazai importőr, mindent elkövet, hogy a jelenleg kialakult készlethiányt, mihamarabb pótolja és azt rendelkezésre bocsájthassa megrendelőinek. 
 
Ahhoz, hogy az új érkező áruból Önt is ki tudjuk szolgálni kérjük mindenképpen adja meg elérhetőségeit az Ajánlatkérés funkció használatával, és mi az áru érkezésekor felkeressük Önt. A funkció használata nem jár automatikusan vásárlási kötelezettséggel, sem foglalással.