Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Csatolt dokumentumok

Trotec TTK 32 E Páramentesítő - penész ellen - digitális vezérlővel (12 liter/nap), 15 m2-ig

Cikkszám: AF-TRO-TTK-32E
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2022. július 05.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: Ingyenes

Trotec TTK 32 E páramentesítő készülék 12 l/nap kapacitással, 2,1 l űrtartalmú víztartállyal. A készüléken 40, 50 és 60%-os érték állítható be. Igazán energiatakarékos párátlanító, ugyanis a kívánt érték elérése után lekapcsol, majd a páratartalom megemelkedésekor újraindul. Ha megtelik a víztartály, a készülék automatikusan kikapcsol, megakadályozva a túlfolyást.Igény szerint folyamatosan is működtethető a tartozék tömlő segítségével.

Extra funkciók: időzítő, teli tartályt jelző lámpa, LED-es kezelőfelület, beépített dugaszrögzítő

Ajánlott terület: 15 m/ 37 m3

Leírás

Nagyteljesítményű párátlanítás következetes komforttal kombinálva

TTK 32 E Komfort párátlanító

nemet paramentesito a Trotectol
 

A TTK 32 E elegáns, letisztult megjelenésű páramentesítő, ügyesen igazodik minden helységkörnyezethez. Kis méretének köszönhetően praktikusan használható a legkisebb terekben is. Kiválóan végzi a dolgát és rendelkezik  kategóriájában elvárt összes komfort funkcióval.

A TTK 32 E páramentesítőnél 40,50,60%-os célérték állítható be. A páratlánító a kívánt érték elérése után lekapcsol, majd a párátartalom megemelkedésekor újraindul - így a készülék a igen energiatakarékosan működtethető. A TTK 32 E páramentesítő rendelkezik folyamatos üzemmóddal, ilyenkor tömlő használatával a készülék nyaralókban, hétvégi házakban, nyaralás alatt is zökkenőmentesen használható. A készülék biztonságos használatát teszi lehetővé a túltöltés ellen védelem - a készülék leáll ha megtelik a tartály és az újraindító funkció ami áramkimaradás esetén a korábban beállított értéknek megfelelően újra indítja a készüléket. A helységek közötti könnyebb mozgatást az elrejthető hordfül és a kormányozható kerekek biztosítják. 

A Trotec TTK 32 E páramentesítő legfontosabb tulajdonságai:

 • Higrosztát vezérelt páramentesítő komfort paramentesito Trotec TTK 320E
 • 40, 50, 60%-o választható páratartalom
 • A kívánt páratartalom elérésekor a kompresszor automatikusan leáll, a ventilátor tovább működik, késleltetve kapcsol le
 • Amennyiben a páratartalom megemelkedik a készülék automatikusan újra indul
 • Külső időzítővel használható
 • Folyamatos üzemmód
 • Könnyen hozzáférhető és takarítható levegőszűrő
 • A levegőszűrő kiszűri az állati szőrt, bolyhot, port, elegendő rendszeresen kimosni.
 • Teli tartály jelző lámpa
 • Túltöltés elleni védelem
 • Keringetett levegős leolvasztó automatika
 • Tömlőcsatlakozó csonk
 • LED-es megvilágítású kezelőtábla
 • Áttekinthető és könnyen kezelhető kezelőfelület
 • Beépített dugaszrögzítő

Hasznos szakmai tanács a páramentesítés megkezdése előtt

A páramentesítés megkezdése előtt szakszerűen el kell távolítani az összes penészt, mert, ha azt egyszerűen csak leszárítaná, akkor az szétszórná a spóráit és ott maradnának a gombatelepek. A penészeltávolítás összetett folyamat és nagyon fontos, hogy szakszerűen történjen és megfelelő szereket és eszközöket használjon. Mindenképp tájékozódjon előtte a szakszerű folyamatról! Fontos többek között, hogy az eltávolítás során kellőképpen benedvesítse és végig nedvesen tartsa a penészt, különben a takarítás során nagy mennyiségű spóra kerülne a levegőbe. Tájékozódjon a megfelelő szerekről, azok hatékonyságáról és tartsa be ezek biztonsági utasításait. Használjon védőfelszerelést és közben szellőztessen. (Igény esetén érdemes szakembert hívni a folyamathoz.)  A penészeltávolítás után lehetőleg fesse is le a felületet! A penészmentesítés közben és utána is nagyon alaposan ki kell szellőztetni, majd takarítani az egész lakást. A páramentesítő segítségével ezután penészmentesen tarthatja a helyiséget.

A páramentesítő belsejének tisztíttatása szakszervizzel

Továbbá időnként világítson be a szűrő mögé a páramentestő belsejébe és, amennyiben vastag lerakódást fedez fel a hűtőbordákon, vagy igény esetén ezt megelőzően bármikor, a párátlanítót küldje vissza hozzánk, vagy más klímatechnikai szakszervizhez belső tisztításra! (Garanciaidőn belül hozzánk.)

Paraméterek

Maximális párátlanító kapacitás max. 12l/nap (35 ˘C / 90%r.p)
Maximális légteljesítmény 118 m³/h
Ajánlott terület 15 m2/37 m3
Működési hőmérséklet- tartomány 5 - 32 °C
Kezelhető légnedvesség tartomány 35 - 85 % relatív nedvesség
Névleges áramfelvétel 1,4 A
Teljesítményfelvétel max 0,25 kW
Javasolt 6A-es automata biztosíték használata
Dugaszolóvilla CEE 7/7
Kábelhossz 1,6 m
Hűtőközeg típusa R134a
Hűtőközeg mennyisége 80g
Zajszint ( 1m-es távolságból mérve) 45 dB(A)
Víztartály 2,1 l
Méretek ( Hossz x Szélesség x Magasság ) 215x315x420 mm
Súly 11 kg

Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban