Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

OZONEGENERATOR Black 3500 TESZT

Górcső alatt a OZONEGENERATOR Black 3500

  1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  2. A kezelni kívánt területről távolítson el minden személyt és állatot, mert az ózon belégzése káros!
  3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
  4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében, figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
    Gépjárműben: Helyezze el a készüléket a lábtérbe, állítsa a légbefúvó rendszert belső keringtetésre közepes fokozaton úgy, hogy a levegőt a szélvédőre vagy a felső részre fújják a légbefúvók! A motornak nem kell járnia, nem kell bekapcsolni a klímát, de hosszú kezelés alatt érdemes akkumulátor töltőt tenni a gépjárműre
  5. Állítsa be az időzítőt a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
  6. A kezelés befejezése után várjon legalább 30 percet, mielőtt beszáll az autóba, bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
  7. Szellőztesse ki a kezelt területet!

 

Mivel a szagokat átadni nem tudjuk elképzelhető, hogy nem hiszel nekünk?  Próbáld ki! 

 

Rendeld meg, fizesd ki, próbáld ki és ha nem tetszik nincs más dolgod mint visszaküldeni 30 napon belül és visszakapod a vételárat!

 

 

 

 

 

Nincs a keresési feltételnek eleget tevő termék.