Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Termékek Menü

OZONEGENERATOR Blue 7000 TESZT

OZONEGENERATOR Blue 7000 Ózongenerátor készülék teszt:

 

Ez a készülék a Black 3500 ózongenerátor készüléknek a nagytestvére, ami alkalmas nagyobb szobák, irodák, kisebb csarnokok fertőtlenítésére és szagtalanítására is.

 

A használata azonos a Black 3500 készülékével:

  1. Szüntesse meg a szagforrásokat (kosz, szemét, ürülék, stb.)!
  2. A kezelni kívánt területről távolítson el minden személyt és állatot, mert az ózon belégzése káros!
  3. Zárja le a kezelni kívánt területet!
  4. Helyezze el az ózongenerátort a legerősebb szagforrás közelében, figyeljen arra, hogy a levegő át tudjon áramolni a készüléken (ne takarja le, ne zárja el a ventilátor útját és az ózonkibocsájtó részt)!
    Gépjárműben: Helyezze el a készüléket a lábtérbe, állítsa a légbefúvó rendszert belső keringtetésre közepes fokozaton úgy, hogy a levegőt a szélvédőre vagy a felső részre fújják a légbefúvók! A motornak nem kell járnia, nem kell bekapcsolni a klímát, de hosszú kezelés alatt érdemes akkumulátor töltőt tenni a gépjárműre
  5. Állítsa be az időzítőt a kívánt értékre és hagyja el a járművet, helyiséget!
  6. A kezelés befejezése után várjon legalább 30 percet, mielőtt beszáll az autóba, bemegy a helyiségbe! Ennyi idő kell ahhoz, hogy a kezelés alatt kibocsátott ózon semlegesítődjön.
  7. Szellőztesse ki a kezelt területet!

 

Már elkezdtük forgatni a saját tesztjeinket...sajnos még sok munka van velük, hogy azt elétek merjük tárni. Így arra biztatunk, hogy próbáljátok ki, hiszen 30 napos pénzvisszafizetési garanciánk van...miért is hinnél csak nekünk, higgy inkább magadnak.

Ha küldesz nekünk videót az eredményekről, akár még jutalmat is kaphatsz érte. A részletekről majd a magazinunkból vagy a facebookunkról kaphatsz infót. 

 

Videót hamarosan megnézhetitek itt, vagy ha kíváncsi vagy, nincs mire várni, rendeld meg

  Ajánlatkérés  

és ha nem vagy elégedett, akkor élj a  -val

 

Rendezés:
Nézet:
Árukereső, a hiteles vásárlási kalauz