Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Az bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ÁGYI POLOSKA ELLEN hatékonyan, vegyszermentesen!

Az ágyi poloskák bárhol megjelenhetnek:

  • Szállodákban, Panziókban, Apartmanokban
  • Kórházakban
  • Haza térve: Otthon
 
 
Komplex kezelésre van szükség! Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően eljut az elérhetetlen felületekre is: behatol még a bútor, matrac, szőnyeg szöveteibe is! Nem tudnak elbújni előle az élősködők!
 
Ne engedj teret Te sem az ágyi poloska inváziónak!
Fékezd meg vegyszermentesen, rendszeres használattal, az ózon erejével!
 
 
"Mióta az ózongenerátort használom, nincs ágyi poloska!"

(Egy elégedett Chrome 28000 ózongenerátor vásárló visszajelzése szállodai felhasználásban,
rendszeres, kellően magas ózonkoncentráció alkalmazása mellett.)
 
 
 
Ráadásul a készülék még többet tud: 
megfelelő ózonkoncentrációval leszámolhatsz a poratkákkal, kórokozókkal, penésszel, kellemetlen szagokkal!  Vegyszermentes eljárás!

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. 
 
 
 
 
Szállodák esetében hihetetlen mértékben megnőtt az ágyi poloska fertőzöttség szerte a világon! A legelegánsabb szállodákba is előfordulhat! Ilyenkor a vendég kellemetlen viszkető csípésekkel tér haza. Ekkor elkerülhetetlen a lakás teljes rovarmentesítése,  hiszen az ágyi poloskák belekapaszkodnak a ruhákba, így könnyen haza utazva az otthonunkba, iszonyatos bosszúságot okozva.
 
 
A rossz hír gyorsan terjed!
Ne legyenek emiatt negatív értékelések pl. a szálláskereső portálokon!
 
 
 
 
Kinek ajánljuk készülékeinket?
  • Minden szálloda és apartman, panzió, vendégház, szállásadó vezetőjének, tulajdonosának, aki a technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségeket kihasználva, folyamatos higiéniát szeretne biztosítani. Akinek fontos, hogy a vendég elégedetten távozzon és a szálláshely hírnevét öregbítse.
  • sokat utazónak, aki nem biztos abban, hogy a kiválasztott szálláshely élősködő és kórokozó mentes. Vagy annak, aki sajnos már haza vitte a kis élősködőket!
  • Kórházak vezetőinek, mert bizony az ágyi poloskák az egészségügyi intézetekben is megjelennek, nem kímélve a betegeket és ott dolgozókat!
 
A kezelni kívánt terület méretének megfelelően Neked ajánljuk alábbi ózongenerátor készülékeinket:
 
Rendezés:
Nézet:

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz partnerünknek és fejleszd céged olyan innovatív termékkel, amely rengeteg problémát old meg gyorsan és hatékonyan!