Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Tisztelt ózongenerátor Vásárlónk! Köszönjük...

2020.04.27. OZONEGENERATOR


 

 

Tisztelt Vásárlónk! 

Ebben a nehéz időszakban különösképpen elkötelezetten állunk ki az ózongenerátoraink hatékonysága, használhatósága mellett. Tudjuk, hogy az általunk értékesített eszközök minden nap bevethetők a vírusok elleni harcban, mint az egyik leghatékonyabb fertőtlenítő eszköz. Mi sem bizonyítja ezt jobban, hogy megrendelőink között mindennapos a mentők, kórházak, önkormányzatok, orvosi rendelők, tűzoltók, katasztrófavédelem, honvédség, állami hivatalok is. 


 

Tisztelettel köszönjük ezt a bizalmat!

 

 

Cégünk mindent elkövet, hogy sokéves szakértelmét és tudását felhasználva, kiváló minőségű termékeivel támogassa vevőit. 

 

ózongenerátor-vásárlás  ózongenerátor az importőrtől

ózongenerátor szállítás köszönjük  ózongenerátor szállítmány
 

 

Tisztában vagyunk vele, hogy az idő jelen esetben nagyon fontos tényező, hogy minél hamarabb bevethető legyen az ózon vitathatatlan fertőtlenítő ereje. Azonban a jól ismert évek óta bizonyított gyártók túlterheltek, termékeikre a kereslet sokszorosára nőtt, így sajnos előfordulhat, hogy a minőségi termékre várakoznunk kell. 
 

A megnövekedett igénynek köszönhetően azt tapasztaljuk, hogy rengeteg olyan vállalkozás, vagy magánszemély kezdett el foglalkozni ózongenerátorokkal, melyek mögött nemhogy pár hónap, de még pár nap tapasztalat sincs. Így könnyen belefutnak abba a hibába, hogy olyan beszállítóktól vásárolnak, amelyek minősége erősen megkérdőjelezhető vagy az elérni kívánt teljesítményt csak „papíron” érik el. 
 

Cégünk hosszú évek óta elkötelezte magát a minőségi termékek mellett. Ezért is biztosítunk a legtöbb termékünkre három év garanciát, munkatársaink minden technológiai kérdésre tudják a megfelelő választ, alkatrész ellátásunk folyamatos. Kizárólag minden szükséges engedéllyel és dokumentációval ellátott terméket nyújtunk Önnek.

 

                                     

 

Garanciális vagy garancián túli javításokat telephelyünkön saját munkatársunk végzi.  Ha egy termék elromlik, Önnek nem kell mást tennie, mint ügyfélszolgálatunkat tárcsáznia és mi a megbeszélt helyre futárt küldünk a meghibásodott termékért. Napokon belül javítjuk, vagy kicseréljük a terméket. 
 

Ugyanez igaz az országos és az országon kívüli viszonteladóink által forgalmazott termékeinkre. 

 

Keresse az 

 

 

címkét, amely garantálja a hatékonyságot, a minőséget és a szakértő munkatársak segítségét és nem utolsó sorban a korrekt árakat. Pénzvisszafizetési garanciával! 


 

Óvja egészségét és pénztárcáját szakértők által! 

 


Forrás: kapos.hu 2020. március 13. 

Ózongenerátorokat szerzett be a Kaposvári Közlekedési Zrt.

 
 

Úgynevezett ózongenerátorokkal fertőtleníti a buszokat a Kaposvári Közlekedési Zrt. Ezeket az Országos Mentőszolgálat és a tisztiorvosi szolgálat jóváhagyásával szerezte be a cég.

 

A Kaposvári Közlekedési Zrt. vezérigazgatója, Turnai Károly elmondta: naponta használják a készülékeket.

 

Videóért, teljes cikkért kattintson:

 

 

http://kapos.hu/hirek/egeszsegugyi_anyagok/2020-03-13/igy_fertotlenitik_a_kaposvari_buszokat.html?fbclid=IwAR3Vmvl1KA-Tzs8vE4qf1y22lKAAGjUgoT3MGDHdlSE40VYD5otx0-Y7nKU

 

Rendezés:
Nézet: