Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ST-100 Teljes gázálarc aktív szénszűrőkkel

Cikkszám: OG-XIA-MASK-100-SET
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2021. szeptember 24.
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Szállítási díj: Ingyenes

Teljes gázmaszk, 5 pontos fejpánttal és 2 db aktív szénszűrővel.

 

Ajánlatkérés

 

 

Leírás

ST-100 Teljes gázálarc aktív szénszűrőkkel

 

A teljes arcos gázmaszk a szűrőivel együtt megfelel az ózongáz biztonsági adatlapjában található előírásnak, miszerint ózongázos környezetbe csak FFP2-es, szelepes, aktívszenes maszkban szabad belépni mely megfelelő védelmet nyújt a hegesztési füstök és ózongáz ellen. A maszk feladata, hogy megvédje viselőjét a különböző gázok és porrészecskék belégzésétől, ezáltal a légzőrendszer irritációjától és sérüléseitől. A csomag tartalmazza a 2 db ózongáz szűrésére alkalmas szűrőt is.

 

Tulajdonságok:

  • Kiváló minőségű szilikagélből készült, hipoallergén és könnyen tisztítható.
  • Dupla rétegű szilikonnal, hogy még szorosabban illeszkedjen az arc köré.
  • A gyors kioldású ötpontos fejpánt és a kétrétegű szilikon segíti az allergiás reakció nélküli egyszerű és könnyű viselést.
  • A széles látómezős kialakításának köszönhetően a látótér nem csökken vagy torzul, valamint a felhasználó arcát is jobban védi.
  • A párásodás mentes plexi segítségével nem akadály az egész napos viselés sem.
  • A maszkban történő kommunikációt segítő és megkönnyítő membrán is található. 
  • A szűrők menetes kialakításával azok egyszerűen cserélhetőek.
     

Ajánlatkérés

A szűrők

A maszkhoz járó két darab szűrő porszűrőt és aktív szenet is tartalmaz, amely alkalmas az ózongáz megkötésére és szűrésére. Azonban egy bizonyos idő után vagy nagy koncentrátumú gáz megkötése esetén azok telítődnek, és cserére szorulnak. Ennek időtartama függ a felhasználástól és a körülményektől is de amint érezni lehet az ózongázt a maszk hordása közben azonnal cserélje le azokat!

 

Figyelem!

Ózongázzal telített térben csak az arra alkalmas szűrővel szabad használni a gázmaszkot! Nem mindegyik szűrőtípus alkalmas az ózongáz szűrésére. Ne használjon a maszkhoz más típusú és fajtájú szűrőt, mint amit a gyártó vagy fogalmazó előír. Mielőtt bemegy a kezelt helyiségbe, mindenféleképpen ellenőrizze a maszk megfelelő illeszkedését és szorosságát, hogy a gáz ne szűrődhessen be. Nem megfelelő szűrővel vagy a nélkül tilos és veszélyes a maszkot használni olyan térben, ahol az indokolt! 

Amennyiben a maszk hordása vagy viselése közben is érzi az ózongázt akkor ellenőrizze, hogy az megfelelően illeszkedik-e az arcához. Ha továbbra is érződik az ózongáz akkor kérjük cserélje le a szűrőket.

 

Ajánlatkérés

 


Az ózont ne használja betegségek kezelésére, és ne lélegezze be azt! Az ózongázzal történő kezelés helyszínén nem tartózkodhat senki és semmilyen élőlény! Az ózongázt csak tisztításra szabad alkalmazni! A gyártó és forgalmazó nem vállal semminemű felelősséget a nem megfelelő használatért, a termék és/vagy az ózongáz használata során keletkező vagy abból adódó károkért, eseményekért és sérülésekért!

Paraméterek

Terméknév Teljes gázálarc
Típus ST-100
Maximális koncentráció 20 PPM
Rögzítés 5 pontos, állítható szorosságú
Szükséges szűrők száma 2 db
Szűrő jelölése A1P1

Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írja meg véleményét!

Szerintünk ez is tetszeni fog neked