Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Állandó harc a vírusok ellen gyermekközösségben?

Legújabb ózonmentes módszerünk a higiénikus levegőért otthonra, óvodákba…
 

óvoda vírus levegő fertőtlenítés 


 

Elég a vírusokból!
 

Bölcsődés vagy óvodás a gyermek és rendszeresen elkapja az orrfolyással, lázzal, köhögéssel esetleg hasmenéssel és hányással járó vírust? Rengeteg kórokozó keringhet a levegőben, amelyek belélegezve nem kis eséllyel okozhatnak nehézségeket. Végig vonulhatnak a közösségen, akár egy egész csoportot is lefertőzve. Azonban a legtöbb esetben itt még nem áll meg, tovább tarol a családban is. 
 

beteg gyerek ápolása 
Foto: Pexels

 

Apukák, anyukák, testvérek, nagyszülők ki vannak téve annak, hogy a kis beteg ápolása közben, vagy egyszerűen az egy légtér miatt, ők is elkapják a betegséget. A legtöbb esetben míg a gyermek pár nap alatt átvészeli, addig az idősebb korosztály nehezebben birkózik meg vele.
 

Megelőzés mindenek előtt

 
Nem érdemes a szervezetünket folyamatosan terhelni a különféle kórokozókkal. A védekezést mindig is igyekeztünk a gyerekeknek már korán megtanítani, elég, ha a rendszeres kézmosásra gondolunk. Ennél erőteljesebb óvintézkedések leginkább a COVID-19 világjárvány megjelenése után kerültek előtérbe. Megtanultuk, hogy a megelőzés milyen óriási nagy jelentőséggel bír. A kórokozókkal érdemes minél előbb leszámolni már a levegőben is!
 

 

Léghigiéniai megoldások


Miként védekezhetünk megfelelően a vírusok, baktériumok ellen? Egymással kiválóan kombinálható ózonos és ózonmentes eljárásokat is alkalmazhatunk.

Az ózongenerátor kiválóan, komplex higiéniát biztosít a felületeken és levegőben egyaránt, amelyet akkor szabad üzemeltetni, amikor nem tartózkodunk a helyiségben. Mi történik azután, amikor bemegyünk a helyiségbe és a gyermeksereg játékkal és kacagással töri meg a csendet? Mindenképp érdemes olyan módszerben is gondolkozni, amely a benntartózkodás alatt segít fenntartani a higiénikus levegőt. 
 
 

Tiszta levegő nyüzsgő közösségben?

 
Miként lehet a levegőt folyamatosan megszűrni a kórokozóktól, hogy csökkentsük a betegségek kockázatát? Rengeteg szülőnek okoz ez fejfájást. 2 típusú eljárás is a rendelkezésünkre áll, amely segítségünkre lehet.

Az egyik, a már rendkívül népszerű  ezüst- és rézionos Antiviral légtisztító alkalmazása, amely 7 védelmi elemmel is rendelkezik, megszűrve akár a kórokozókat, port, pollent, allergéneket is.
 

A legújabb eljárásunk pedig arra az elvre épít, hogy egyszerűen le is fertőtleníthetjük a levegőt miközben a gyerekek bent tartózkodnak a szobában. 


Erről még kevesen hallottak, pedig hasonló módszert már nagyszüleink is alkalmaztak. Régi, otthoni praktika a hagyma elhelyezése az ágy alá vagy a virágkorát élő illóolajok jótékony hatása. A levegő higiéniai kezelése ma már lényegesen egyszerűbben megoldható a modern technológiának hála. Miként lehet a módszerben rejlő előnyöket tökéletesen kiaknázni? Egy speciális légmosó folyadék és párásító készülék a titok nyitja.
 
 

Légmosó vírusok esetén éjjel-nappal
 

A párásító készülékbe tölthető V-STOP Hydro segítségével a levegőben keringő vírusokkal, baktériumokkal vehetjük fel a harcot. 

 
 

 
 

Sokan nem tudják, hogy ha egészséges levegőt akarunk teremteni, akkor a megfelelő páratartalomra is oda kell figyelni. A száraz levegő irritálhatja a légzőrendszert. Akár a kiszáradt orr és nyálkahártya is hozzájárulhat ahhoz, hogy könnyebben elkapjuk a betegséget. Ezért szenzációs eljárás a párásító és légmosó folyadék kombinálása. A V-STOP Airmosphere ultrahangos hidegpárásító porlasztásos technológiával ködfelhőt állít elő, amelynek köszönhetően gyorsan, nagy mennyiségű párát tud a levegőbe juttatni. 

fertőtlenítő légmosó folyadék 
 

A trükk abban rejlik, hogy nemcsak vízzel, hanem eleve légmosó folyadékkal is feltölthetjük a készüléket, így egyszerűen és percek alatt a szoba egész légterébe eljutathantak ezek az aktív páraszemek, ezzel maximálisan kifejtve hatásukat a vírusok ellen. 
 

fertőtlenítő hatás                   fertotlenítő biztonságos összetétel                   higiénikus eljárás                   parabénmentes    
 

A folyadék kifejezetten úgy lett kifejlesztve, hogy a belélegezve is biztonságot jelentsen, ezért nem tartalmaz alkoholt, parabént, szulfátokat és ásványi olajokat sem. Biztonságos összetétele hozzájárul ahhoz, hogy folyamatosan üzmeltethessük akár éjjel-nappal ezzel segítve a közösség egészségének fenntartását.
 

Bölcsődébe, óvodákba és otthon is érdemes arra figyelni, hogy mindegyik szobában, ahol a közösségi élet zajlik, történjen levegő kezelés a kórokozók terjedésének csökkentése érdekében. A higiénikus levegő megteremtésével a vírusoknak, baktériumoknak sokkal kisebb esélye lehet ellenünk, nehezebben vonulhatnak végig a közösségen. 

 
Cikket írta: OZONEGENERATOR 2022.10.16
 

Teremts te is higiénikus levegőt éjjel-nappal!

Ugrás a főoldalra