Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ST-1020 FFP2 Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel

Cikkszám: OG-XIA-MASK-1020-SET
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Várható kiszállítás: 2023. december 07.
Elérhetőség: Előrendelhető
Szállítási díj: 2.000 Ft
Fizetési és szállítási információk

Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel

 

Ajánlatkérés

 

 

► Leírás

ST-1020 Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel 

 

A maszk az aktív szenes porszűrő betét segítségével rövid távú jelenlétet enged az ózongázzal kezelt helyiségekben és területeken. Ez a típusú félálarcos maszk a szűrője segítségével kiszűri a port és a különböző levegőben szálló részecskéket. Az aktív szénszűrős betét pedig a felületén megköti és adszorbeálja a levegőben lévő káros szennyeződéseket. A maszkhoz két darab porszűrő betét és egy aktív szenes porszűrő betét jár.

 

Mielőtt a maszkot ózongázos térben alkalmazná, a benne levő betétet cserélje ki az aktív szenes porszűrős betétre!

 

Ajánlatkérés

 

Figyelem!

Ózongázzal telített térben csak az arra alkalmas szűrőbetéttel szabad használni a gázmaszkot! Nem mindegyik betét típus alkalmas az ózongáz szűrésére. Ne használjon a maszkhoz más típusú és fajtájú szűrőbetétet, mint amit a gyártó vagy fogalmazó előír. Mielőtt bemegy a kezelt helyiségbe, mindenféleképpen ellenőrizze a maszk megfelelő illeszkedését és szorosságát, hogy a gáz ne szűrődhessen be. Nem megfelelő szűrőbetéttel vagy a nélkül tilos és veszélyes a maszkot használni olyan térben, ahol az indokolt! 

Amennyiben a maszk hordása vagy viselése közben is érzi az ózongázt akkor ellenőrizze, hogy az megfelelően illeszkedik-e az arcához. Ha továbbra is érződik az ózongáz akkor kérjük cserélje ki a szűrő betétet.

 

Ajánlatkérés

 


Az ózont ne használja betegségek kezelésére, és ne lélegezze be azt! Az ózongázzal történő kezelés helyszínén nem tartózkodhat senki és semmilyen élőlény! A gyártó és forgalmazó nem vállal semminemű felelősséget a nem megfelelő használatért, a termék és/vagy az ózongáz használata során keletkező vagy abból adódó károkért, eseményekért és sérülésekért!

► Paraméterek

Terméknév Porszűrő betétes félálarc aktív szénszűrővel
Típus ST-1020
Maximális koncentráció 10 PPM
Rögzítés Állítható szorosságú pánttal
Szűrőbetétek 2 db porszűrő betét, 1 db aktív szenes porszűrő betét

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!
Írd meg véleményed!

Az értékelések rögzítéséről és ellenőrzéséről bővebb információk a Webshop használati útmutatóban