Barion Pixel
Kategóriák
Ózongenerátor okos távvezérlés (WI-FI)
9.900 Ft

Ózongenerátor okos távvezérlés (WI-FI)

9.900 Ft
Átlagos értékelés: Örülünk, ha értékeled termékünket!
Cikkszám: OG-AL-A-OUTLET-WIFI
Elérhetőség: Raktárról Azonnal
Várható kiszállítás: 2024. július 23.
Szállítási díj: 990 Ft

Segítségével - Wi-Fi-n keresztül - telefonos applikációval távirányíthatóvá vállnak ózongenerátoraink a szobán kívül, falon keresztül is!
 

► Leírás

Ózongenerátor okos távvezérlő
 

Az okos konnektor rendkívül hasznos kiegészítő, hiszen segítségével az ózongenerátort telefonról könnyedén tudod vezérelni, így a kis mennyiségű ózon belégzése is elkerülhető.


Töltsd le a telefonodra a SMART LIFE applikációt a Google Play áruházból vagy az App Store-ból a használati utasításban leírtak szerint. A csatlakoztatást követően csak állítsd be az ózongenerátor időzítőjét, majd a szobából távozva, telefonról indítsd el a készüléket! Az ózonkezelést követően az okos konnektor praktikus megoldás lehet más készülékek irányításához is. Maximum terhelhetősége 2300 W.

Segítségével távirányíthatóvá vállnak ózongenerátorjaink! Használd akár a Silver 4000, Blue 10000, Chrome vagy 155-10G készülékekhez!
 

Kosárba

► Paraméterek

Tápellátás 230V / 50-60Hz
Hatótávolság max. 30m
Működési frekvencia 433.92 MHz
Terhelhetőség max 10A / 2300W
Távirányító tápellátása A23 elem (E23A)

► Vélemények

Örülünk, ha értékeled termékünket. Akár röviden, akár hosszan! :) Hány csillagot adnál? Mi a tapasztalatod? Hol használod és mire? Előre is köszönjük Neked, ha megírod oldalunkra!