Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK otthonra: szobába, konyhába, tárolóba ...

Kórokozók, penész, kellemetlen szagok, élősködők esetén
 

Higiénikus környezet, tiszta levegő a hálószobába, nappaliban, fürdőszobába, konyhában, tárolókban...

 

Vesd be te is az ózon erejét!

A vírusos időszakban különösen, de pl. egy hosszas betegség után a legyengült immunrendszer miatt sem hiányoznak otthon a levegőben lévő, illetve a felületeken megtapadó baktériumok, vírusok, penészgombák! A klíma rendszeres higiéniai tisztítása, fertőtlenítése is elkerülhetetlen, hiszen pl. a legionella súlyos légúti megbetegedéseket okozhat.


Egészítsd ki a rendszeres takarítást ózonkezeléssel, hiszen az ózon drasztikus erővel pusztíthatja el a kórokozókat az elérhetetlen felületeken is, átjárja még a textíliákat is. 
50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór

Kell nekem! >>

 

Kellemetlen szagok?

Az ózon megsemmisítheti a szagmolekulákat is: festékszag, doh szag, dohányfüstös lakás, kisállatok tartásával járó szagok...

 

Porallergiára is megoldást jelenthet:

Gáz halmazállapotának köszönhetően behatol az elérhetetlen felületekbe is, mint pl.: a szőnyeg, kanapé, függöny és matrac szövete.
Így megoldást jelenthet a poratka, szú és akár ágyi poloska problémára is!

 

Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>

 

Miért mennél el az ózontechnológia nyújtotta előnyök mellett? 

 

 Vállalkozásod van? Jelentkezz viszonteladónak és bővítsd termékpalettádat olyan innovatív termékkel, amely rengeteg felhasználási területen old meg problémákat gyorsan és hatékonyan!