Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ÓZONGENERÁTOR KÉSZÜLÉKEK Szállodákba, Apartmanokba, Éttermekbe...

KERÜLD EL A NEGATÍV ÉRTÉKELÉSEKET és tégy meg mindent a vírusok, baktériumok, penész, cigi szag, poratka, ágyi poloska... ellen! Ismerd meg és vesd be az ózon drasztikus erejét is! 
 

     

Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór. Gáz halmazállapotának köszönhetően átjárja az egész helyiséget, behatol az elérhetetlen felületekbe isMég az abrosz, matrac, függöny, szőnyeg és kanapé szöveteit is átjárja. Egészítsd ki a megszokott takarítási folyamatot ózongenerátor készülék alkalmazásával, és ne engedj teret a vírusoknak, baktériumoknak, kellemetlen szagoknak, penésznek, élősködőknek...! 
 
 
Alábbi készüléket ajánljuk:
  • minden szálloda, apartman, panzió, vendégház, szállásadó, étterem vezetőjének, tulajdonosának, aki a technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségeket kihasználva, folyamatos higiéniát szeretne biztosítani. Akinek fontos, hogy a vendég elégedetten távozzon és a szálláshely, étterem hírnevét öregbítse.
  • sokat utazónak, aki nem biztos abban, hogy a kiválasztott szálláshely élősködő és kórokozó mentes.

 

Már ők is elkötelezték magukat a professzionális higiénia mellett.
 
        
 


Teremts maximális higiéniát te is! 

Rendezés:
Nézet:

További OZONEGENERATOR készülékek megtekintése >>
 
        
 

 

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz partnerünknek és fejleszd céged olyan innovatív termékkel, amely rengeteg problémát old meg gyorsan és hatékonyan!