Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Egy nagylelkű adománynak köszönhetően immár ózongenerátor készüléket is bevetnek a Soproni Erzsébet Oktató Kórházban

 
 
 Fotó: Soproni Gyógyközpont


 

Dr. Kovács Péter 2 db ózongenerátort ajándékozott az OZONEGENERATOR készülékek importőrével együttműködve.
 

 
Már javában dúlt a Covid-19 járvány második hulláma, amikor Dr. Kovács Péter állatorvos elhatározta, hogy segíteni szeretne azoknak, akik erőn felül teljesítve dolgoznak a vírus elleni küzdelemben, vagy épp ebben a kritikus időszakban szorulnak kórházi ellátásra. Arra gondolt, hogy a szokásos fertőtlenítési eljárást kiegészítve az ózon gáz hatásával, maximalizálni lehetne a higiéniát, így csökkentve a kórokozók terjedésének kockázatát.
 
A soproni Kisállat-Ambulancia alapítója már az első hullám idején beszerzett egy OZONEGENERATOR Silver 4000 készüléket saját célra, amelyet azóta is megelégedéssel alkalmaz. Könnyű hordozhatósága miatt először a nyári kirándulások alkalmával próbálta ki, hiszen úgy vélte, hogy a lehető legnagyobb egészségügyi biztonságot szeretné a nyaralás során is. Ezt követően az állatorvosi rendelőben kezdte el alkalmazni a készüléket napi szinten. Az ózongenerátorral annyira elégedett, hogy egyetért azzal, amit már oly sok cikkben olvasott: egy ilyen készülék praktikus megoldás jelenthet egészségügyi intézetekben is.

 

 
Kovács dr. közvetlenül az OZONEGENERATOR készülékek importőrét kereste fel, hogy tájékoztatást és segítséget kérjen a vásárlási és ajándékozási folyamat kapcsán. Az OZONEGENERATOR csapata pedig köszönte a megtisztelő megkeresést és nyitottan állt az együttműködéshez. Mérlegelést követően egy erősebb készülékre, az OZONEGENERATOR Blue 7000 ózongenerátorra esett a választás. Hogy miért? A nagyobb ózonkibocsátásra képes készülékkel nagyobb helyiséget tudnak ózonkezelés alá vetni, vagy kisebb helyiségben rövidebb idő alatt lehet elérni a kívánt hatást. 

 
 
 

 Fotó: Soproni Gyógyközpont

 
Dr. Kovács Péter adott költségkeret mellett 2 db ózongenerátort ajándékozott a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és Rehabilitációs Intézet Urológiai Osztály részére. Bízik benne, hogy a készülékek hasznos megoldást jelentenek a higiénikus környezet kialakításában és az OZONEGENERATOR csapatával karöltve, további kitartást kíván minden egészségügyi dolgozónak a vírus elleni küzdelemben.

 

Az osztályvezető főorvos elmondta, hogy a Kórház illetve az Urológiai Osztály nevében is köszönik szépen az ajándékba kapott ózongenerátorokat. Örültek a lehetőségnek és már nagyon várták a készülékeket, hogy mielőbb kipróbálhassák és működtetni tudják ebben a járványos helyzetben. Visszajelzések alapján mindkét Ózongenerátor Blue 7000 napi szinten kifogástalanul működik. Megnyugtató, hogy az ózon gáz a legrejtettebb zugokba is eljut és ott kifejti fertőtlenítő hatását. Nem fordulhat elő, hogy véletlenül kimarad valami.
 

A cikk készült: Dr. Kovács Péter, a Soproni Erzsébet Oktató Kórház és az OZONEGENERATOR.hu jóvoltából 
2021. március 04.

Rendezés:
Nézet: