Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ózongenerátort kaptak az óvodák és a bölcsődék

Forrás: gyongyos.hu 2020.11.25.
 

Fotó: Gyöngyösi TV

  

Az intézmények biztonságos működtetése érdekében Gyöngyös mind a kilenc óvodájában és mind a négy bölcsődéjében ózongenerátorral is fertőtlenítik a helyiségeket.

 A levegő- és felületfertőtlenítő berendezések beszerzését a fenntartó önkormányzat a Koronavírus Védelmi Alap terhére finanszírozta. Gyöngyös önkormányzata mindent megtesz annak érdekében, hogy csökkentse a koronavírus terjedését. Tekintettel arra, hogy a közösségbe járó gyerekek fokozottan ki vannak téve a fertőzésnek, az intézményeket fenntartó önkormányzat a város minden óvodáját és bölcsődéjét felszerelte olyan ózongenerátor készülékkel, amelyek gyorsan elpusztítják a vírusokat, a baktériumokat, ezzel nagymértékben csökkentve a járvány továbbterjedését.


Az ózongenerátor hozzájárul ahhoz, hogy az intézményekben vegyszermentes legyen a higiénia fenntartása a termekben és a játékokon is.


Az önkormányzat továbbá gondoskodott arról is, hogy szintén ózongenerátorral lehessen fertőtleníteni a Kistérségi Humán Szolgáltató Központ szervezeti egységeként működő Családok Átmeneti Otthonában, a Család- és Gyermekjóléti Központban, a Család- és gyermekjóléti Szolgálatnál, a Hétszínvirág Napközi Otthonban és az Idősek Klubjában.

 

Az önkormányzat gazdasági társaságainak is biztosított fertőtlenítő készüléket.
 

Forrás: http://gyongyos.hu/helyi-hirek/kozelet/5340-ozongeneratort_kaptak_az_ovodak_es_a_bolcsdek

Rendezés:
Nézet: