Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

OZONEGENERATOR sikere a borászatban


"Bajai családi pincészet vagyunk, 30 hektár területen gazdálkodunk. Fehér-, rosé- és vörösborokat készítünk minőségi szőlőfajtákból. A legmodernebb szüretelő és feldolgozó eszközökkel, palackozó gépekkel rendelkezünk. 

Számunkra a borászatban nem csak a minőség és a korszerűség a fontos, hanem a higiénia is. Ennek érdekében találtunk egy vegyszermentes megoldást, amely már közel egy éve segítséget nyújt számunkra a fertőtlenítésben és szagtalanításban is egyaránt. 
 

Megvásároltuk a Chrome 14000 ózongenerátor készüléket, majd elkezdtük használni, alkalmazni, hogy kórokozó mentes környezet tudjunk teremteni a borászati munkafolyamatok területén. A palackozó üzemünk és pince helyiségünk fertőtlenítése is ózonos kezeléssel történik, amit alkalomszerűen szoktunk igénybe venni. Körülbelül 300 légköbméter a palackozó üzemünk belső légtere, ahol általában 2 óra üzem ideig és 14000 mg/óra ózon fokozaton működik a  készülék. Az ózonos kezeléseket az esti órákra időzítjük és reggelre már friss, tiszta, higiénikus környezetbe érkezünk meg. 

Legnagyobb elégedettségemre a megjelenő penészgombák is elpusztultak, az ózonos beavatkozást követően már 6-8 órával szemmel látható volt az eredmény. Gépjárműveinkben is használjuk időnként, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Több szempontból is, azaz szagtalanításra és fertőtlenítésre is hatékony volt számunkra ez az eljárás, amit a jövőben továbbra is alkalmazni fogunk és ajánljuk mindenkinek ezt a fantasztikus terméket."
 
 
Baja, 2020.01.27.
 
 
Antal Attila
 
Rendezés:
Nézet: