Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

OZONEGENERATOR Silver 4000 sikere a győri kollégiumban

A Győri Széchenyi István Egyetemen kollégiumában is már bebizonyosodott, hogy az ózonkezelés milyen hasznos tud lenni a fertőtlenítési folyamat részeként, ebben a rendkívüli helyzetben különösképp.

 

A Covid-19 világjárvány miatt jelenleg az oktatás folytonosságának az egyik alappillére a maximális higiénia fenntartása, amely roppantul körültekintő takarítást, higiéniai eljárást kíván meg. A diákok, tanárok, egyetemi dolgozók, tehát a teljes közösség egészségét kell megvédeni. Ugyanakkor azt is biztosítani kell, hogy tanulmányukat folytatni tudják, és a legfőbb céljuk amiért itt vannak, a tudás megszerzését lehetővé kell tenni.

 

Az Uni-Famulus Kft. minden munkatársa eddig is komolyan vette ezen alapelveket. Most pedig még nagyobb erőfeszítést kell tennünk, hogy biztosítsuk mindenki számára a lehető legnagyobb biztonságérzetet. Cégünk a Győri Széchenyi István Egyetemen látja el a takarítási és karbantartási feladatokat. Tisztában vagyunk vele, hogy mekkora felelősség hárul ránk, ezért minden tőlünk telhetőt megteszünk a tökéletességért.

 

Amikor hallottunk az ózon erőteljes fertőtlenítő hatásáról, különösképp a koronavírus tekintetében, tudtuk, hogy nekünk is alkalmazni kell ezt a technológiát. Hiába fertőtlenítünk vegyszerekkel, bizony legjobb tudásunkat is bevetve maradtak olyan felületek, amelyeket nem értünk el a hagyományos takarítással. Az ózon ezt is megoldja, hiszen gáz halmazállapota miatt bejárja az egész szobát, fertőtleníti nem csak a levegőt, hanem a falakat, a bútorok felületeit, textíliákat átjárja, de még a matracokat, ágyneműket is.

 

  

 

Az ózongenerátorok beszerzését követően először a karantén apartmanokban vettük hasznát. Ezek 30m2-es helyiségek 2 szobával, előtérrel és 1 fürdővel. Augusztus végén, illetve szeptember elején a külföldről érkező diákok a kötelező karantén időszakuk alatt itt tartózkodtak. Amikor letelt a két hét, alaposan kitakarítottunk és bekapcsoltuk az ózongenerátorokat. Az ózon tette a dolgát, a kezelés alatt természetesen nem tartózkodott senki sem a szobákban és azt követő minimum félórás türelmi időszak alatt sem. Amikor már az ózon visszaalakult oxigénné, bementünk, és kiszellőztettünk. A módszer annyira bevált, hogy használatát kiterjesztjük az épület többi részére is.

 

Úgy gondoljuk, hogy a mostani időszak megköveteli mindenkitől a felelősségteljes hozzáállást. Beszéljünk a maszk viselésről, a rendszeres kézmosásról, vagy hogy tünetekkel otthon maradunk. Cégünknél, szakértelmünknél fogva még jobban látjuk, hogy mi mindent lehet megtenni a tisztaságért, hogy csökkentsük a vírus terjedésének kockázatát. Ezért kezdtük el alkalmazni az ózongenerátort is a fertőtlenítés részeként, és ajánlom másoknak is. Tegyünk meg továbbra is mindent, együtt ismét sikerülhet.

 

Uni-Famulus Kft. 2020.10.08.
Rendezés:
Nézet: