Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ózonnal az élősködők esetén is

Bogarak, apró kis élősködők mindenhol? 
 

Hangyák, pókok, szúnyogok, poratkák, ágyi poloskák vagy éppen zsizsik?

Mindegyik elszaporodása őrült bosszantó tud lenni. Ráadásul könnyedén bárhol megtörténhet egy invázió.
 

 

 

Komplex kezelésre van szükség!
  

Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően eljut az elérhetetlen felületekre is: behatol még a bútor, matrac, szőnyeg szöveteibe is! Nem tudnak elbújni előle az élősködők!
 
Érdekel egy ózongenerátor >> 
 

Ráadásul az ózon ennél még többet tud!
Vesd be kórokozók, penész, kellemetlen szagok esetén is, akár
otthon, irodában, autóban, szállodában, raktárakban....
 
 

 

Egészítsd ki a megszokott takarítási folyamatot ózongenerátor használatával és teremts maximális higiéniát!


Kell nekem egy ózongenerátor! Megnézem >> 

 


 

Köszönjük vásárlónknak a véleményt! 
  

 |  5 / 5 csillag!

2020. 07. 14.

OZONEGENERATOR Silver4000.

Vágytam már rá egy ideje. Nem bántam meg, megvettem. Hamar meg lehet tanulni a kezelését. Kis helyet foglal. De annál nagyobb hasznot hajt. Én szeretem a quartz illatát, nekem ez az illat a tisztaságot jelenti. Azért vettem, mert "egy bizonyos" élősködő a nyári meleg miatt nagyon elkezdett elszaporodni és ez az eszköz nagyon jó hatásúnak, hatékonyságúnak bizonyul vele szemben. A vegyszeres-gázos irtást is alkalmazzuk a területre, de mindhiába. Nekem az a meglátásom, hogy ebben a hirtelen melegben, amikor a rovarok nem tartják be a róluk kialakított véleményünkben szereplő szaporodásukra jellemző időintervallumot, akkor sajnos nem két hetente, hanem naponta kell alkalmazni. Ezek a rovarok képesek nem hogy 2 hetente kikelni, de naponta 2-3 hullámban is.
Na ezt állítja meg az én drága kincsem.
Mert aki/ami itt él, ebben a légrétegben és innen veszi a levegőt, annak ez ártalmas. Most, a járványidőszakban is nagyon hasznos volt. Kisebb-nagyobb helyiségeket lehetett velük kifertőtleníteni. Mivel a vírusoknak a levegő is jó közeg. Így tudták hatékonyan alkalmazni velük szemben is.
A rovar irtószer alkalmazása után is el kell telnie egy bizonyos időnek, hogy hathasson, majd szellőztetni kell kb. 1 órát és csak azután foglalható el a szoba.
Itt is így működik a dolog. Amennyi időt alkalmaztam, annyi időt pihentetem utána a szobát, majd szellőztetek. Amikor elillan az illat nagy része, már használható újra a szoba. Ez az idő attól függ, mekkora szobára, mennyi ideig fújtuk. A gép a bekapcsolás után azonnal elkezdi az ózon előállítását a szoba levegőjéből, így azonnal el kel hagyni a helységet! Szó szerint, fújja a levegőbe az ózont. Az ózon a mi testünket tönkre tenné, főleg a légutainkat, mert mi más oxigén-koncentrációhoz vagyunk szokva. Vagy víz, vagy belélegzett levegő formájában szoktunk vele találkozni.
Mivel a rovarok is ugyanezzel a levegővel élnek körülöttünk, ezért ártalmas nekik is. De ahhoz ki kell kelniük a petékből, hogy elérhesse őket ez a gáz.
Örülök, hogy megvettem végre és használhatom.
Mindenkinek csak ajánlani tudom.

Üdv.: Okoska Törp.

 
 

További vélemények a termékről >>

 
 
Kérdésed van? További információra lenne szükséged?

Kérdéseid vannak? Hívj minket bizalommal hétfőtől péntekig 8:00-17:00 vagy töltsd ki a lenti űrlapot és segítünk, válaszolunk Neked!
 

    

 
 

Töltsd ki az űrlapot és hamarosan visszahívunk:
  

Rendezés:
Nézet: