Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

A szegedi Pizza Monkey komolyan veszi vendégei biztonságát: OZONEGENERATOR készülékkel biztosítja a maximális higiéniát

 

 
 
A járványhelyzet miatt bevezetett korlátozások enyhítésével sokak örömére újra nyitnak az éttermek. A kerthelyiségek pillanatok alatt megteltek, de mi a helyzet a beltéri helyiségekkel? Szeged egyik legismertebb pizzériája és étterme, a Pizza Monkey vezetője mesélte el számunkra, hogy milyen intézkedéseket tettek a teljes higiénia, a vírus terjedésének megakadályozása érdekében, ezzel biztosítva a vendégek védelmét és az újra nyitás sikerét.
 
 
 
 
 
Egy olyan módszert kerestek, amellyel igazán hatásosan fertőtleníthetnek az étteremben. Nem csak a tányérok, evőeszközök, asztal tisztasága fontos, hanem minden felületé. Tudták, hogy csak akkor lesz igazán eredményes az újra indulás, ha a vendégek be mernek ülni a belső térbe, ha tudják, hogy egészségüket nem kockáztatják, biztonságban vannak. Hogy ezt megvalósítsák, beszerezték a legnagyobb ózonkibocsátásra képes OZONEGENERATOR készüléket. A Chrome 28000 ózongenerátorral a leggyorsabban érik el céljukat.
 
 
 
 
A Pizza Monkey vezetője elmondta: hosszú távban gondolkoznak. Hiszen nem csak a vírusos időszakban fontos a higiénia egy étteremben. A járványhelyzet előtt is kiemelt jelentőséget kellett tulajdonítani a konyha tisztaságára. Most erre még jobban rá tudnak segíteni az ózonnal is, mely átjárja az egész teret. Extrém erővel fertőtleníti a konyhapultot, a falakat, vagy akár a klíma- és szellőzőrendszert is. Behatol még a szövet rostjai közé is, fertőtlenítve így a textíliákat, legyen az pl. kárpit vagy munkaruha. Ráadásul a házhozszállítást is még biztonságosabbá tudják tenni. Fertőtlenítik a céges autó utasterét, rakterét, beleértve az ételtárolókat is. A járvány miatt most különösen próbálnak mindenre odafigyelni. Természetesen a személyzet maszkot és kesztyűt visel, a boxok oldalát pedig plexi lapokkal magasították meg. Minden tőlük telhetőt megtesznek a higiénia érdekében. Az eddigi takarítási eljárást kiegészítik az ózongenerátor alkalmazásával, így esténként, záráskor elindítják a készüléket. Az ózon teszi a dolgát, elpusztítja a lehetséges kórokozókat és szagmolekulákat, majd oxigén lesz belőle, biztosítva a teljes higiéniát.
 
 
Mindig a vendégek elégedettsége a legfontosabb, ez a sikerük kulcsa. Ez nem valósulhat meg a minőségi ételek, a profi kiszolgálás és nem utolsó sorban a teljes higiénia nélkül. Ha egy is hiányzik, a vendég egyből észreveszi, ezt pedig nem engedhetik meg maguknak. Nem kockáztathatják a hírnevüket. A fertőtlenítés a mostani helyzetben pedig óriási jelentőséggel bír. Nem véthetnek hibát ezen a téren sem. Ebben segíti őket az OZONEGENERATOR készülék.
 
2020.05.21
OZONEGENERATOR
Rendezés:
Nézet: