Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

ÁGYI POLOSKA ESETÉN hatékonyan, vegyszermentesen!

Az ágyi poloskák bárhol megjelenhetnek:

  • Szállodákban, Panziókban, Apartmanokban
  • Haza térve: Otthon
 
 
Komplex kezelésre van szükség! Az ózon gáz halmazállapotának köszönhetően eljut az elérhetetlen felületekre is: behatol még a bútor, matrac, szőnyeg szöveteibe is! 
 
Ne engedj teret Te sem az ágyi poloska inváziónak!
Fékezd meg, kerüld el az inváziót vegyszermentesen, rendszeres használattal, az ózon erejével!
 
 
Ráadásul az ózon még többet tud: 
megfelelő ózonkoncentrációval leszámolhatsz a poratkákkal, kórokozókkal, penésszel, kellemetlen szagokkal!  Vegyszermentes eljárás!
 

 
Az ózon 50-szer hatékonyabb és 3000-szer gyorsabb, mint a klór
. Nincs olyan kórokozó, mely ellen tud állni az ózon fertőtlenítő erejének, így a levegőben, felületeken megtapadó vírusok, baktériumok, penészgombák elleni harcban hatékony megoldást jelenthet.  A kellemetlen szagokat semlegesíti és megszünteti, legyen az cigarettafüst, étel, vegyszer vagy dohos szag. 
 
 
 
 
Szállodák esetében hihetetlen mértékben megnőtt az ágyi poloska fertőzöttség szerte a világon! Ilyenkor a vendég kellemetlen viszkető csípésekkel tér haza. Ekkor elkerülhetetlen a lakás teljes rovarmentesítése,  hiszen az ágyi poloskák belekapaszkodnak a ruhákba, így könnyen haza utazva az otthonunkba, iszonyatos bosszúságot okozva.
 
 
 
Kinek ajánljuk készülékeinket?
  • Minden szálloda és apartman, panzió, vendégház, szállásadó vezetőjének, tulajdonosának, aki a technológiai fejlődés nyújtotta lehetőségeket kihasználva, folyamatos higiéniát szeretne biztosítani. Akinek fontos, hogy a vendég elégedetten távozzon és a szálláshely hírnevét öregbítse.
  • Utazónak, aki nem biztos abban, hogy a kiválasztott szálláshely élősködő és kórokozó mentes.
  • Vagy annak, aki sajnos már haza vitte a kis élősködőket!
 
A kezelni kívánt terület méretének megfelelően Neked ajánljuk alábbi ózongenerátor készülékeinket:
 
Rendezés:
Nézet:

Miért mennél el az ózontechnológia által nyújtott előnyök mellett? 

 

 Jelentkezz partnerünknek és fejleszd céged olyan innovatív termékkel, amely rengeteg problémát old meg gyorsan és hatékonyan!