Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

OZONEGENERATOR segíti a Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület munkáját

Forrás: Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebook oldala, 2021.11.12.

A Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület Facebook oldalán számolt be arról november 12-én, hogy az ozonegenerator.hu-n vásárolt Chrome 40000 OZONEGENERATOR készülék segítségével fertőtlenítette az önkénteseik gépjármű és eszközparkját, az egyesület tagjainak otthonait és gépjárműveit, valamint település közcélú helységeit, mint az óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, tájház, generációk háza, orvosi rendelő. Posztjukkal szeretnék felhívni a helybéliek figyelmét is a magasabb fokú higiénia megteremtésének fontosságára a koronavírus 4. hulláma alatt.

  
Bejegyzésük itt is elolvasható:

 

Új ózongenerátor segíti munkánkat

2021.11.11. Csütörtökön vehettük át új, az előzőnél nagyobb teljesítménnyel bíró ózongenerátor készülékünket, valamint a hozzá ajándékba kapott ózongáz detektor készülékünket.

Egyesületünk a koronavírus járvány elején vásárolt egy ózongenerátor készüléket, ami segítette önkénteseink gépjármű és eszközparkjának fertőtlenítését, tagjaink otthonai és gépjárművei, valamint településünk közcélú helységeit – óvoda, iskola, polgármesteri hivatal, tájház, generációk háza, orvosi rendelő - térítésmentesen vehették igénybe az ózonos fertőtlenítést, valamint térítéses szolgáltatásként településünk lakói kedvezményesen, más érdeklődő pedig piaci alapon vehette igénybe ózóngenerátoros fertőtlenítő szolgáltatásunkat. A készülék rengeteg üzemórát teljesített, ennek következtében tönkre is ment. Egyesületünk elnöksége úgy döntött, az elhasználódott, javíthatatlan készüléket pótolni fogja. Ennek eredményeképpen került most beruházásra egy nagyobb teljesítményű ózongenerátor készülék, ami mellé ajándékba kaptunk egy ózongáz detektor készüléket is. A fertőtlenítő gép használatbavétele folyamatban van, típusának megismerését követően ismét lesz egy remek készülék egyesületünk kezében, melynek segítségével nem csupán saját helységeinket, gépjárműveinket, eszközeinket és ruházatainkat, hanem tagjaink és a pilisszentivániak egészségét is jobban tudjuk óvni. A beruházást egyesületünk saját forrás felhasználásával valósította meg!

Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület


  

A megvásárolt készülékkel önzetlenül segítenek a higiénia megteremtésében. November 16-án a Pilisvörösvári Rendőrörs kérte segítségüket, melyről Facebook oldalukon nyilatkoztak:

2021.11.16. Kedden kaptuk a telefonhívást körzeti megbízottunktól, arról érdeklődött, tudunk-e segíteni a Pilisvörösvári Rendőrörs, valamint egy rendőrségi gépjármű fertőtlenítésében ózongenerátorunkkal.
Stratégiai és együttműködő partnerünknek természetesen térítésmentesen segítettünk kedden délután a rendőrségi épületegyüttes, valamint a gépjármű is ózonos fertőtlenítésen esett át. A fertőtlenítést azért kérték, mert kiderült, hogy egyik Kollégájuk pozitív Covid tesztet produkált, így az épületet és az általa használt gépjármű mielőbbi ózongázos kezelésére volt szükség, hogy kivédjük, ami még kivédhető.
Pilisszentiváni Polgárőrség és Tűzoltó Egyesület

Rendezés:
Nézet: