Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ózongenerátorral fertőtlenítenek a Szegedi Szakképzési Centrum iskolájában

 
 
 
 

A hírekből is folyamatosan érkeznek a friss információk, mely szerint a koronavírus milyen drasztikus mértékben forgatta fel az oktatás intézményét. A diákoknak most kellett igazán megérteni a felelősség jelentését. Az érettségi és szakmai vizsgák előtt álló diákok számára különösen fontos volt, hogy az elmúlt évek során befektetett energia ne vesszen el azzal, hogy nem veszik elég komolyan az otthon tanulást. Muszáj volt nekik a tanulási módszerüket megváltoztatni, és tanáraiknak pedig újabb és újabb ötletekkel kell segíteniük őket. 
 
Tudjuk, hogy mindenki életében milyen fontos az érettségi vagy szakmai vizsga letétele és azt is, hogy az idei vírusos időszak még inkább megnehezítette a diákok dolgát. Az iskolákra pedig óriási felelősség zúdult, hogy biztosítsák a kellő feltételeket, mind az oktatás folytonossága, mind a diákok egészségének védelmét tekintve. A higiénikus környezet biztosítása, a koronavírus terjedésének megakadályozása állt és áll mindenek felett. 

 
      
 
 
Nekünk, az ozonegenerator.hu  csapatának abban a megtiszteltetésben lehetett részünk, hogy hozzájárulhattunk ahhoz, hogy a Szegedi Szakképzési Centrum Móravárosi Szakgimnáziuma és Szakközépiskolájában a vizsgák idején is megfelelően tiszta környezetbe bizonyíthassák a diákok tudásukat. Az OZONEGENERATOR csapata 3 db Blue7000 ózongenerátor készüléket ajándékozott az iskolának a vizsgák idejére. 
 
Feketű Béla, igazgató úr elmondta, hogy nagy segítség számukra az, hogy elhelyezhetik a készüléket a tantermekben, a vizsgák helyszínén. Az iskolában körbe vezetve minket elmondta és megmutatta, ahogy befejeződik egy vizsga és hazatérnek a diákok, bekapcsolják a termekben az ózongenerátorokat, így másnap higiénikus környezetben kezdődhet az újabb próbatétel a tanulóknak. Komoly terhet vesz le a vállukról, eggyel kevesebb tényező miatt kell aggódnia a tanároknak és diákoknak egyaránt. Emellett persze ugyanúgy takarítanak, szellőztetnek, az előírásoknak megfelelően kellő távolságban helyezték el egymástól a padokat, székeket. És erre a védekezésre segít rá az ózon, hiszen az fertőtleníti a levegőt és az felületeket egyaránt. 
 
 
 
 
 
 
Örülünk, hogy segíthetünk a vírus elleni védelemben! További sok sikert kívánunk a diákoknak a vizsgákon és az azt követő nagybetűs ÉLET-ben egyaránt! 
 
Jó egészséget, továbbra is vigyázzunk egymásra! Együtt sikerülhet! 
 
 
 

OZONEGENERATOR

2020.05.08.

 

 

 

Rendezés:
Nézet: