Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ózongenerátorokat kapott az Orosházi Kórház

Forrás: beol.hu 2020.11.23. 15:07
 

A Hit Gyülekezete orosházi és hódmezővásárhelyi tagjai összefogtak és vásároltak két ózongenerátort, amit az Orosházi Kórház Belgyógyászati Osztályának adományoztak – így fejezve ki tiszteletüket és elismerésüket a kórház dolgozóinak.
 

 – Az egészség a legfontosabb az ember életében, aminek megőrzéséért mindent meg kell tenni. Ám ha úgy alakul, hogy az egészségét elvesztve valaki kórházba kerül, fontos, hogy a legjobb ellátást kapja. Ebben pedig segíteni kell a kórházakat, főleg egy világjárvány idején, amikor az átlagosnál is nagyobb teher hárul az egészségügyre – fogalmazott Csepregi János.
 

Az orosházi és a hódmezővásárhelyi Hit Gyülekezete lelkipásztora elmondta, a kórházban dolgozó hősök előtt szeretnék kifejezni tiszteletüket, nagyrabecsülésüket és elismerésüket – olvasható az Orosházi Kórház közösségi oldalán.
 

Fotó: Melega Krisztián/Orosházi Kórház


  – Az a megfeszített munka, ami most a kórházakban zajlik, nagyban hozzájárul, hogy az emberek és a társadalom is túlélje ezt a nehéz helyzetet és minél előbb kilábaljunk belőle. Ezért a gyülekezetek tagjai összefogtak, a befolyt összegből pedig vásároltunk két ózongenerátort, amit az Orosházi Kórház Belgyógyászati Osztályának adományozunk, ezzel segítve a gyógyítás hatékonyságát – tette hozzá a gyülekezet lelkipásztora.

  A kórház nevében dr. Duray Gergő köszönte meg a nagylelkű felajánlást. A főigazgató hangsúlyozta, a járványhelyzet megmutatta, hogy az itt élő emberek összefogása és jó szándéka szinte határtalan, amiért a kórházban dolgozók nem lehetnek eléggé hálásak.


 
 

Forrás: https://www.beol.hu/kozelet/helyi-kozelet/
ozongeneratorokat-kapott-az-oroshazi-korhaz-3478522/

Rendezés:
Nézet: