Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Újabb ózongenerátorok állnak hadba, az egészség szolgálatában

Cikk szerzője: OZONEGENERATOR

 

A koronavírus elleni hadjárat egyik „lovagjával” volt szerencsénk ma találkozni, aki minden erejével támogatja a Koronavírus elleni küzdelmet. Külön megtiszteltetés, hogy a Magyarországi Mentődolgozók Szövetségének (MOMSZ) elnöke, Dr. Kusper Zsolt személyesen jött el cégünk telephelyére a szövetség által megrendelt ózongenerátorokért!

 

   ozonegenerator mentőknek

 

Ezentúl a MOMSZ-nak köszönhetően 50 db BLUE 7000 típusú ózonos fertőtlenítő készülék áll a mentődolgozók rendelkezésre. 

 

Minden egyes generátor már azonnal bevethető a tömeges megbetegedéseket okozó járvány megelőzésében, a mentőautók folyamatos fertőtlenítésében és ezáltal személyzetük és betegeik egészségének megóvásának érdekében.

 

Cégünk számára rendkívül fontos az egészségügyi dolgozók támogatása, ezért kiemelt fontosságú partnerként kezeljük a MOMSZ-ot és biztosítottuk Dr. Kusper Zsolt elnök urat, hogy a jövőben is számíthat a támogatásunkra, örökös kedvezményt biztosítva az ozonegenerator.hu termékeiből.

 

Köszönjük a megtisztelő bizalmat mellyel cégünket illette és hálásan köszönjük az összes egészségügyi dolgozónak, különösen a mentőknek, valamint támogatóiknak a rendkívüli munkát!

 

Jó egészséget és kitartást kíván mindannyiuknak az ozonegenerator.hu minden munkatársa!

 

OZONEGENERATOR

2020.04.29.

Rendezés:
Nézet: