Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ózongenerátor készülékeket kapott a Soproni Gyógyközpont

Forrás: 2021. február 20. - www.sopronmedia.hu (Soproni Gyógyközpont)
 

 


 

A hagyományos fertőtlenítő eljárás kiegészítésére alkalmas ózongenerátorokat adományozott a Soproni Gyógyközpont Urológiai Osztályának Dr. Kovács Péter soproni állatorvos. A modern készülékek könnyen hordozhatóak, így nagy hasznát veszik a járóbeteg ellátó helyiségekben. 

 
Dr. Kovács Péter a Covid-19 járvány második hullámában az erőn felül teljesítő egészségügyi dolgozók munkáját szerette volna valamilyen módon segíteni. Saját pozitív tapasztalatai alapján döntött az ózongenerátorok adományozása mellett. Az ózon gázzal a szokásos fertőtlenítési eljárást ki lehet egészíteni, a legrejtettebb zugokban is ki tudja fejteni hatását, ezért a készülék alkalmas rá, hogy az egészségügyi intézményekben is csökkentse a kórokozók terjedésének kockázatát – részletezte dr. Kovács Péter.


 

 
 

Az Urológiai Osztályra végül két nagyobb ózonkibocsátásra képes készülék került, amelyekkel nagyobb tereket tudnak ózonkezelés alá vetni, vagy kisebb helyiségben rövidebb idő alatt lehet elérni a kívánt hatást. Az adományt Dr. Rosta Gábor, az Urológiai Osztály osztályvezető főorvosa köszönte meg, egyben elmondta, nagyon örültek a készülékeknek, amelyeknek nagy hasznát veszik a jelenlegi járványhelyzetben.
 

Borítókép: Soproni Gyógyközpont

Forrás: https://www.sopronmedia.hu/cikkek/ozongenerator-
keszulekeket-kapott-a-soproni-gyogykozpont?fbclid=IwAR24x5E4raItBlAGrzBXE614hP1ItDZOwxVmNA8B1I8qWEFuIIoLwvVI8I8

Rendezés:
Nézet: