Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Ózongenerátorokat kapott a kecskeméti Baptista Szeretetszolgálat

Forrás: baon.hu 2020.11.17. 17:30
 

Az egyik leghatékonyabb vírusölőt, két ózongenerátort ajándékozott kedden a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség a Baptista Szeretetszolgálat kecskeméti Adományozási és Segítő Központjának. A Baptista Szeretetszolgálat kecskeméti szervezete négy járás mintegy 900 ellátottjának szociális étkeztetését biztosítja, köztük nagyon sok idős emberét is, ezért a járvány idején nagy segítséget jelent a két fertőtlenítő eszköz.
 

 

Kimpián Ildikó a Baptista Szeretetszolgálat területi vezetője, ajándék ózonizátort vesz át Mészáros Zoltántól a Bács-Kiskun Megyei Polgárvédelmi Szövetség vezetőjétől.
Fotó: Bús Csaba

 

Két ózongenerátor érkezett a Bács-Kiskun Megyei Polgári Védelmi Szövetség jóvoltából a Baptista Szeretetszolgálat kecskeméti irodájába kedden, melyek a vírusmentes munkakörnyezet megteremtésében segítik a szociális étkeztetést végző szervezetet. Mészáros Zoltán, az ajándékozó szervezet elnöke az átadáson elmondta, hogy felelősséget éreznek és vállalnak a megye lakosságáért és e felelősségvállalás számos módon megnyilvánul. Olyan szervezeteket igyekeznek támogatni, akik maguk is az emberek segítése érdekében működnek.
 

– Változó világunkban új kihívásokkal szembesülünk, az új típusú koronavírus felforgatta a hétköznapjainkat. Látjuk az egészségügyben dolgozók hősies küzdelmét és a szociális ágazat munkatársainak óriási erőfeszítését. A Baptista Szeretetszolgálat az ország egyik legnagyobb olyan szervezete, mely az emberek támogatására jött létre, naponta több ezer emberhez jut el a kézzelfogható támogatásuk és ahhoz szeretnénk hozzájárulni, hogy nagyobb biztonságban végezhessék tevékenységüket a nehéz időszakban – indokolta az ajándékozás ötletét Mészáros Zoltán.
 

Kimpián Ildikó, a Baptista Szeretetszolgálat területi vezetője örömmel vette át a felajánlást. – Nagy biztonságot jelent számunkra a két készülék. Az egyiket főként irodánkban és autóinkban használjuk majd, így biztosítjuk a hozzánk betérő ellátottak, idősek, illetve munkatársaink biztonságát. A másik ózonizátor lehetőséget biztosít arra, hogy szükség esetén kölcsönadjuk azt a velünk együtt dolgozó konyháknak – fogalmazott Kimpián Ildikó.
 

A szeretetszolgálat területi vezetője elmondta, hogy a járványidőszakban kiemelt feladatot végeznek, mintegy 20 százalékkal nőtt ellátottjaik száma. Irodájuk folyamatos nyitvatartással áll gondozottjaik rendelkezésére és naponta szállítanak ki ételt a rászorulók részére. – Minden gondozottunkban azt erősítjük, hogy különösen most az étkeztetést vegyék igénybe és ne a boltba járjanak a meleg étel hozzávalóit beszerezni, mert ez jelentősen hozzájárul biztonságukhoz – mondta Kimpián Ildikó, hozzátéve, hogy a velük partnerségben álló konyhák nagyon felelősségteljesek a megelőzés terén.
 

A Baptista szeretetszolgálat jelenleg gyűjtést szervez tartós élelmiszerekből a rászorulóknak. Aki felajánlást tenne, a szolgálat Bercsényi utca 3. szám alatti irodájában teheti meg.
 

Forrás: https://www.baon.hu/kozelet/helyi-kozelet/
ozongeneratorokat-kapott-a-kecskemeti-baptista-szeretetszolgalat-3388546/

Rendezés:
Nézet: