Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Együtt a gyermekek egészsége védelméért

A szegedi Játékdzsungel Játszóház OZONEGENERATOR készülékkel teremt teljes higiéniát
 
 
 
Gyermekek kacagása töri meg végre a csendet, május 30-tól élettel telik meg újra a szegedi Játékdzsungel Játszóház és Gyermekmegőrző. A felhőtlen szórakozást és a maximális tisztaságot biztosítva OZONEGENERATOR készülékkel is fertőtlenítik a felületeket.
 
 
Mire számítsanak a családok? Jakucs László, a Játékdzsungel üzemeltetője kifejtette: vidámságra és kiemelt védelemre. Most a kettő nem létezhet egymás nélkül és nem árnyékolhatja be az egyik a másikat. Ezért nagyon köszöni az OZONEGENERATOR csapatának támogatását! Ózonnal kezelt játék dömpinget ajánlhatnak így, élménnyel kiszínezve a gyermekek napjait.
 
A koronavírus miatt bevezetett kijárási korlátozás nem kis problémát jelentett a kisgyermekes családok számára. Bölcsődék, óvodák, iskolák, játszóterek zárva tartottak. Az otthon falai között, vagy esetleg az udvaron gyermekek ezrei nem tudtak eleget mozogni, levezetve a rengeteg energiát, ami bennük dolgozik. Pedig ez elengedhetetlen a megfelelő fizikai és mentális fejlődésükhöz. Pont ezért anyukák, apukák otthon maradva, ötletes módon mindent bevetettek, hogy oktató és szórakoztató játékokkal lekössék figyelmüket. Óvónők és tanárnők is segítettek ebben online, hogy egy kicsit megkönnyítsék a családok dolgát. Feladatok sora is néha kevésnek bizonyult, mert a társasági élet, a változatosság hiányzott számukra.
 
     
 
 
Mindeközben, a Játékdzsungel dolgozói nagy erővel már az újra nyitáson dolgoztak. És végre elérkezett a nap, amikor a kijárási korlátozások enyhítésével, családok örömére ismét szaladgálhatnak a gyermekek társaikkal, persze a megfelelő óvintézkedések mellett. Nem lehet kockáztatni egészségüket, hiszen a kórokozók a közösségben terjednek a leggyorsabban. László elmondta, hogy átgondoltan, mindent be kell vetni annak érdekében, hogy a gyermekek felhőtlenül jól tudják magukat érezni, ugyanakkor a szülőknek ne kelljen aggódni a biztonság, az egészségügyi kockázat miatt. Minden tőlük telhetőt bevetettek: kifestették a játszóházat, kimosták a szőnyegeket, kézfertőtlenítőt helyeztek ki. A nyitást követően is természetesen naponta többször tisztítják a különböző felületeket. Rendkívül örülnek az OZONEGENERATOR készüléknek, mert tudják, hogy ezzel igazán hatásosan tudnak fertőtleníteni minden berendezést és játékot.
 
 
 
Süli Gabriella, az OZONEGENERATOR csapatát képviselve kifejtette, hogy az ózon gáz halmazállapota miatt kitölti a teret, átjárja még a szőnyeg szövetét is. Fertőtleníti a játékok, csúszdák, játszóvárak legapróbb részleteit is. Este zárás előtt el kell indítani a készüléket, és a kellő koncentráció elérésével, az ózon már ki is fejti hatását, semlegesítve a vírusokat, baktériumokat. Teljesen vegyszermentes az eljárás, hiszen a gép oxigénből állítja elő az ózont, amely a kezelés végeztével visszaalakul oxigénné. Ezzel az eljárással reggelente teljesen higiénikus környezetben fogadhatja a Játékdzsungel a gyermekeket.
 
 
Az OZONEGENERATOR csapatát rendkívül mód felvillanyozta, hogy segíthet a Játékdzsungelnek abban, hogy biztosítsa a gyermekek és családok egészségének védelmét, csökkentve a vírusok és baktériumok terjedésének kockázatát. Az összefogás eredményeképp gyermekek és szülők sokasága lélegezhet fel újra egy vidám, higiénikus környezetben.
 
 
2020.05.28.
 
 
 
Rendezés:
Nézet: