Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Legyen higiénikus ünnepünk!

 
Az ünnepek közeledtével egyre inkább érezhetővé válik számunkra, hogy ez a karácsony más lesz, mint a korábbi években. Ebben az évben egy új helyzettel kellett szembesülnünk, amely behálózta az egész világot, hatást gyakorolt a társadalomra, a gazdaságra egyaránt és befolyásolni fogja a legszebb ünnepünket is. Az ünnep meghittségét nyújtó ölelés, egy puszi, egy kézfogás, egy érintés a legtermészetesebb dolgok egyike volt eddigi életünk során és ezek most sajnos mind háttérbe kell, hogy szoruljanak. A találkozás, az együtt töltött idő öröméről viszont nem szeretnénk lemondani. Saját magunk és családunk egészsége érdekében alkalmazkodnunk kell az új, korábban nem ismert szabályok betartásához. Felvesszük a szájmaszkot, használjuk a kézfertőtlenítőt, sűrűn kezet mosunk és mindezeket kiegészítve fertőtlenítjük a felületeket, a helyiségeket.
 
 

Nagyon fontos, hogy a közös használatos helyek, a mosdó, a nappali, az étkező, a konyha a leghigiénikusabb állapotban álljanak rendelkezésünkre. A legszűkebb családi körben együtt töltött karácsony is azt jelenti, hogy több helyről, több háztartásból érkezünk haza a szeretet ünnepére. A koronavírus elleni egyik leghatékonyabb védekezés, megoldást az ózongenerátor készülékek által nyújtott ózonkezelés biztosítja. Vendégvárás előtt és után is egyaránt javasolt minden egyes helyiség fertőtlenítése.
  
 

 
Fotó: ozonegenerator.hu

 
 
Az ózon már nagyon kis koncentrációban képes hatástalanítani a korona vírus részecskéket, amit a Fujita Egészségtudományi Egyetem kutatói kísérleteikben bebizonyítottak.
Ha biztosra szeretnénk menni, akkor az ózon nyújtotta technológiát vetjük be otthonunkban. Az ózonkezelés zárt terekben, helyiségekben történhet, ott képes semlegesíteni a vírusokat, baktériumok és a covid 19-re is hatást gyakorolni. A levegőben terjedő kórokozók, a felületeken lévő mikroorganizmusok, a kárpit, szövet, szőnyeg, bútorzat belsejében elrejtőző baktériumok, vírusok egyaránt az ózon molekulák áldozatává válnak. Ugyanis nincs olyan kórokozó, amely ellen tud állni az ózon erejének.
 
 

Az ózongenerátorok különböző ózonkibocsátással rendelkeznek, 360 mg/ h-tól akár 28000 mg/h-ig terjedően, ezáltal más-más nagyságú üres, zárt helyiségeket képesek lefertőtleníteni, vagy szagtalanítani. Az alkalmazás során nem tartózkodhatunk az adott térben mi sem és növényeink, állataink sem, de ezt követően pár órával, már egy teljesen kórokozó mentes környezetet foglalhatunk el. A készülékek oxigénből állítják elő az ózont és a kezelés végeztével oxigénné bomlanak vissza az ózonmolekulák.
 
 

A vírusok, baktériumok nem tudnak immunitást felépíteni az ózonnal szemben, mint bármely vegyszeres beavatkozás során. Az ünnepi nagy takarítást ez a technológia nem fogja helyettesíteni, de a tisztítást követően mondhatjuk, hogy szinte nélkülözhetetlen folyamat a helyiségek ózonkezelése. A készülék mobilis, könnyen áthelyezhető bárhova, alkalmazása pedig már a mindennapjaink részévé vált akár autókban, házakban, közösségi terekben stb.
 
 

Az ünnepekhez ebben az évben azt a pluszt tudjuk hozzáadni, ha figyelünk egymás és saját magunk egészségére is, valamint olyan higiénikus környezetet teremtünk magunk körül, ahol a legnagyobb biztonságban örülhetünk egymásnak.
 
 

2020.12.11.

Írta: ozonegenerator.hu 
 

Hivatkozás: https://www.ozonegenerator.hu/mi-az-
ozon-97/kimutattak-az-ozon-valoban-semlegesiti-a-koronavirust

Rendezés:
Nézet: