Weboldalunk használatával jóváhagyod a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelvünk értelmében. Bővebben a vásárlási és használati feltételeinkben olvashatsz róla. Engedélyezem
Menü

Mennyi ideig kell üzemeltetni az ózongenerátort?

Miután sikerült otthonod, vagy kezelni kívánt helyiségedhez kiválasztani a megfelelő ózongenerátort, a következő kérdés ami felmerülhet, hogy mennyi ideig használd a készüléket egy kezelés folyamán?
A következő táblázatokban megtalálod az általános szagtalanításra és fertőtlenítésre szükséges minimum időtartamokat, az ózongenerátorok és a kezelt terek alapterületének függvényében. Bizonyos problémáknál (például penész, vagy ágyi poloska) intenzívebb kezelés szükséges, amelyet magasabb ózonkoncentrációval érhetsz el. Ezt a táblázatban található értéknél hosszabb ózonkezelés tud biztosítani. Amennyiben ez se lenne elég, a használati útmutatóban leírtak szerinti használat mellett, akkor emelheted a kezelések gyakoriságát, csökkentheted a két kezelés között eltelt időt.

Ha ezek után kérdésed lenne az üzemidővel kapcsolatban, nyugodtan kérd ügyfélszolgálatunk segítségét telefonon, vagy email-ben is akár.

melyik ózongeneratort válaszd  

Kérdésed van? Segítünk Neked!

   

Rendezés:
Nézet: